Witam Was
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
He hemors pisze:ViTEC Vita z Vervą V-maniaka.
Zrobiłeś chłopie dwie najmądrzejsze rzeczy w życiu.
Wszedłeś w posiadanie najwspanialszego tworu myśli technicznej (zaraz po Titanicu i Łunochodzie) i wdepnąłeś w to grono maniaków i ludzi zakręconych. Ręcze, ze ta trauma pozostanie do końca Twojego życia... i tak trzymać - i nie trza psuć...
A wpadłem przedwczoraj przelotemdo Waszego pięknego miasta i z Ewcią, Gabasem, Lukiem i Mundkiem zaliczyliśmy nocne uroki tego pięknego grodu. Aż żal było wyjeżdżać.
Gabas nie chciał nas wypuścić i rozregulował mi gaźniki, żebyśmy zostali dłużej. TYlko dlatego, ze jestem na wtryskach udało nam się wyjechać. Ale "We will be back..."![]()
Następną razą odwiedź rodzinne pielesze i dołączaj do nas - podobno są jeszcze jakieś lokale, któych nie zaliczyliśmy - podobno na Dzieci Polskich?

Koniecznie dajcie wczesniej znac jak sie wybierzecie do Pkowa

Mozemy tez polatac wokół zalewu Sulejowskiego - ciekawe tereny;-)
Ciesze sie ze kupilem VFRe i napewno nie bede tego nigdy zalowal

Pozdrawiam, trzymaj sie i do zobaczenia

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ni ma sprawy
tak się domyślałem, ze to nie przez złośliwość. Tam jeden góra dwa browce w Sulejowie załatwią sprawę - i puścimy w niepamięć
A Ty z kolei myśl o mikroZlociku we Wcycach (Szwajcaria 2007 - Kaszubska) też piękne tereny jest co popodziwiać i gdzie podzidować.
Ale możesz mi życzyć poprzycierania wydechów w winklach... są pod du.pą
i to kolejny powód dla którego warto czytać forum - kompendium wiedzy

A Ty z kolei myśl o mikroZlociku we Wcycach (Szwajcaria 2007 - Kaszubska) też piękne tereny jest co popodziwiać i gdzie podzidować.
Ale możesz mi życzyć poprzycierania wydechów w winklach... są pod du.pą

i to kolejny powód dla którego warto czytać forum - kompendium wiedzy
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Dobrze ze juz przynajmniej wiem, ze nie musze na wymiane paska rozrządu jechacrommi pisze:nie martw się, ja kiedyś pojechałem swoim do mechanika i powiedziełm, żeby mi wyregulował gaźniki i zawory - okazało się, ze moja jest na wtrysku.![]()
Najlepsze, że mechanior tez nie wiedział, ze w RC46 nie ma juz gaźników![]()
Wszystkiego dowiesz się z biegiem czasu.

Własnie i co do rozrzadu... Ten charakterystyczny "świst" jest słychac dzieki tym koła zębatym zamiast paska??? Czyli w nowych modelach juz tego nie ma

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jacko - ja Wam po prostu ZAZDROSZCZĘ!!!! Auuuuuuu!!!!! Ja chcę, zeby mi dzwoniło i gwizdało ile wlezie nawet chociaż chwilkę przy starcie!!!!
Japońce!!!! Oddajcie mi te moje zęby coście ukradli w 2002roku!!!! W zamian oddam wam tego Vitka od siedmiu tysięcy czy siedmiu boleści
Hamulce mozecie zostawić i wydechy pod dupką też i lampy. I koloru nie oddam
Japońce!!!! Oddajcie mi te moje zęby coście ukradli w 2002roku!!!! W zamian oddam wam tego Vitka od siedmiu tysięcy czy siedmiu boleści

Hamulce mozecie zostawić i wydechy pod dupką też i lampy. I koloru nie oddam

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS