Nowy sposob mierzenia predkosci

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Chris-Zg
pisarz
pisarz
Imię: Christian
województwo: lubuskie
Kontakt:

Post autor: Chris-Zg » śr 09 lut 2011, 12:37

Już widze te kilometrowe sznury motocykli i samochodow na poboczach polskich drog, z powodu nie planowanego postoju przed druga bramka z aparatem :lol:
Czerwone są najszybsze!

Awatar użytkownika
Wojtek86
klepacz
klepacz
Imię: Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek86 » śr 09 lut 2011, 13:59

Chris-Zg pisze:Niech jeszcze sprawdzaja: stan cywilny kierowcy, ilosc powietrza w oponach i ilosc much na czaszy, bedzie full opcja :grin:
Full opcja to będzie jak system będzie sprawdzał Twój stan cywilny i to z kim jedziesz :mrgreen: Jeśli to nie żona ... :shock:

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » śr 09 lut 2011, 14:33

System taki już funkcjonuje w Austrii i Włoszech - najczęściej w tunelach. Zdjęcie przed wjazdem do tunelu i na wyjeździe. Prosty sposób na uniknięcie konsekwencji za szybkiej jazdy - jechać z dozwoloną prędkością i tyle. :grin:

Awatar użytkownika
muchaok
klepacz
klepacz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: muchaok » śr 09 lut 2011, 15:33

Chris-Zg pisze:Niech jeszcze sprawdzaja: stan cywilny kierowcy, ilosc powietrza w oponach i ilosc much na czaszy, bedzie full opcja :grin:
Z tymi muchami, to juz przesadziłeś..... ale tym razem Ci odpuszczę :evil:

[ Dodano: |9 Lut 2011|, o 15:34 ]
rommi pisze:Prosty sposób na uniknięcie konsekwencji za szybkiej jazdy - jechać z dozwoloną prędkością i tyle.
I kto to mówi ?? miszcz dzidownikoow ;)
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.

Awatar użytkownika
staqqq
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Stachu

Post autor: staqqq » śr 09 lut 2011, 17:25

W zeszłym roku jechałem przez Austrię i Włochy. Tam były te kamery.
We Włoszech rozmawialiśmy trochę z ludźmi, ale nikt nie wiedział, czy kamery robią też zdjęcia z tył. Wydaje mi się, że nie, bo trochę dzidowaliśmy miejscami a nic nie przyszło. No i chyba wszystkie były ustawione na przody pojazdów - ale mogłem po prostu źle się przyjrzeć. Bo brak mandatów to może być też europejski system radarowy - który (dzięki Bogu) jeszcze nie działa ponad państwami:)

Awatar użytkownika
Chris-Zg
pisarz
pisarz
Imię: Christian
województwo: lubuskie
Kontakt:

Post autor: Chris-Zg » czw 10 lut 2011, 20:35

Wojtek86 pisze:
Full opcja to będzie jak system będzie sprawdzał Twój stan cywilny i to z kim jedziesz :mrgreen: Jeśli to nie żona ... :shock:

I oprocz mandatu bedzie jeszcze wysyłał odpowiednia informacje do małżonki :shock: Moja dziewczyna uwaza to za świetny pomysł :razz:
muchaok pisze:
Z tymi muchami, to juz przesadziłeś..... ale tym razem Ci odpuszczę :evil:

Wybacz... :disagree Chodziło mi oczywiscie o komary :razz:
Czerwone są najszybsze!

ODPOWIEDZ