Nowy sposob mierzenia predkosci
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Z tymi muchami, to juz przesadziłeś..... ale tym razem Ci odpuszczęChris-Zg pisze:Niech jeszcze sprawdzaja: stan cywilny kierowcy, ilosc powietrza w oponach i ilosc much na czaszy, bedzie full opcja

[ Dodano: |9 Lut 2011|, o 15:34 ]
I kto to mówi ?? miszcz dzidownikoowrommi pisze:Prosty sposób na uniknięcie konsekwencji za szybkiej jazdy - jechać z dozwoloną prędkością i tyle.

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- staqqq
- zadomowiony
- Imię: Stachu
W zeszłym roku jechałem przez Austrię i Włochy. Tam były te kamery.
We Włoszech rozmawialiśmy trochę z ludźmi, ale nikt nie wiedział, czy kamery robią też zdjęcia z tył. Wydaje mi się, że nie, bo trochę dzidowaliśmy miejscami a nic nie przyszło. No i chyba wszystkie były ustawione na przody pojazdów - ale mogłem po prostu źle się przyjrzeć. Bo brak mandatów to może być też europejski system radarowy - który (dzięki Bogu) jeszcze nie działa ponad państwami:)
We Włoszech rozmawialiśmy trochę z ludźmi, ale nikt nie wiedział, czy kamery robią też zdjęcia z tył. Wydaje mi się, że nie, bo trochę dzidowaliśmy miejscami a nic nie przyszło. No i chyba wszystkie były ustawione na przody pojazdów - ale mogłem po prostu źle się przyjrzeć. Bo brak mandatów to może być też europejski system radarowy - który (dzięki Bogu) jeszcze nie działa ponad państwami:)
- Chris-Zg
- pisarz
- Imię: Christian
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Wojtek86 pisze:Full opcja to będzie jak system będzie sprawdzał Twój stan cywilny i to z kim jedzieszChris-Zg pisze:Niech jeszcze sprawdzaja: stan cywilny kierowcy, ilosc powietrza w oponach i ilosc much na czaszy, bedzie full opcjaJeśli to nie żona ...
I oprocz mandatu bedzie jeszcze wysyłał odpowiednia informacje do małżonki

muchaok pisze:Z tymi muchami, to juz przesadziłeś..... ale tym razem Ci odpuszczęChris-Zg pisze:Niech jeszcze sprawdzaja: stan cywilny kierowcy, ilosc powietrza w oponach i ilosc much na czaszy, bedzie full opcja
Wybacz...

Czerwone są najszybsze!