Choc moto jest ulepem, owiewki tez ma rozne, jednak nie zawsze zmiana swiadczy o glebie

Wychodzę z tego samego założenia. W sumie oprócz crashpadów (dziury w owiewkach) to mam tak samo ogarnięte dodatki.Niron pisze:Arnold ja robię tylko takie mody i w taki sposób, żeby moto bez problemu przywrócić do oryginału
Otóż to, moto jest dla mnie, a nie dla klientaKoobsky pisze:A ja swój przerabiam jak chce. Przemalowałem całe moto włącznie z felgami. Różnica jest taka, że ja swojej VFR nie mam zamiaru nigdy sprzedawać.
Poczekamy, zobaczymy.Koobsky pisze: Różnica jest taka, że ja swojej VFR nie mam zamiaru nigdy sprzedawać.
Ja kupie od KoobskegoArnold pisze:Poczekamy, zobaczymy.Koobsky pisze: Różnica jest taka, że ja swojej VFR nie mam zamiaru nigdy sprzedawać.
czy ja wiem moja z tego rocznik poszła dokładnie za taka kwotenierob pisze:muszę przyznać, że niektórzy handlarze mają poczucie humoru, oj mają...
https://www.olx.pl/oferta/zamiana-honda ... 718866d035
ja też w swoim robię co chceKoobsky pisze:A ja swój przerabiam jak chce. Przemalowałem całe moto włącznie z felgami. Różnica jest taka, że ja swojej VFR nie mam zamiaru nigdy sprzedawać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości