VFR-OC NORTH
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
No to mamy prawdziwą i śliczną zimę.Szok wszedłem do kina a po 2 godzinach świat zasypany....mało tego odwiozłem koleżankę za Rębiechowo a tam zaspy na głównej drodze nawet do 50 cm....na jednej troche przegiołem chcąc ją z premedytacja rozpierd.....ć,niestety straciłem widoczność na kilkanaście sekund i zacząłem kolejne zaspy rozwalać kompletnie juz na oślep......ale spoko wiedziałem ,ze praktycznie jade po polu.....i nic stac się nie może, w efekcie tylko zgasł silnik i długo sie nie dał odpalic w pasaciku ....otworzyłem maske a tam silnik niewidoczny tylko śnieg....SUPER.....JUZ PO BRATA DZWONIŁEM O 01.00 ,ALE PASSAT ODPALIŁ I BAWIŁEM SIE DALEJ....MOŻE JUTRO JAKIS KULIG????????PRZYDAŁBY SIE SAMOCHÓD 4X4...
... a ja sobie dzisiaj założyłem łańcuchy na koła i ku mojej uciesze a przerażeniu innych użytkowników pośmigałem po mieście puszką oczywista, fajna jazda, Bydzia zasypana, normalnie biały syffffffffffffffff, nie wybiera się ktoś na jakąś wycieczkę w ciepłe miejsca, gdzie słońce widać, wygrzał=bym kości?
PS: ja mam jutro kulig w robocie, oj będzie odśnieżania w firmie
PS: ja mam jutro kulig w robocie, oj będzie odśnieżania w firmie

- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Dziękuję bardzo za spontaniczny najazd na Wasylowe zakątki.
W taki dzień zdajesz sobie sprawę że masz prawdziwych przyjaciół którzy chcą dzielić z Tobą tą chwilę- to piękne.
I jeszcze jedno miłe zaskoczenie dziewczynki z Chełmna zadzwoniły do mnie z życzeniami, czasem tak nie wiele powoduje że kręci się łza w oku. Kaśka i Marysia pamiętały o Wasyl
Dziękuję.
W taki dzień zdajesz sobie sprawę że masz prawdziwych przyjaciół którzy chcą dzielić z Tobą tą chwilę- to piękne.
I jeszcze jedno miłe zaskoczenie dziewczynki z Chełmna zadzwoniły do mnie z życzeniami, czasem tak nie wiele powoduje że kręci się łza w oku. Kaśka i Marysia pamiętały o Wasyl

Dziękuję.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
taaaaaaaa....jedni .... polegli..... jedni..... nie, mnie ciepło rozwaliło w aucie LOL 
wyśmienicie było się spotkać i pośmiać w wspólnym gronie, ciekaw jestem gdzie poległa załoga jak pojechalismy
było miło dzieki 

wyśmienicie było się spotkać i pośmiać w wspólnym gronie, ciekaw jestem gdzie poległa załoga jak pojechalismy

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- KierownikF2
- bywalec
- Imię: Piotr
- Kontakt: