dotarliśmy cało do domu choć zaje....ie przemoczeni . Od Radomska aż po katowice praktycznie cały czas lało , miejscami cholernie intensywnie i było też troche gradu. Ale nie przeszkodziło nam to i tak całkiem nieźle pomykać bo przez 150km wyprzediły nas może z trzy samochody. Ogólnie cały czas na budziku 100/130 km/h a katamarany góra 80 (znależli chyba prawko w kinder niespodziance) ja nie kupuje i jeszcze nie znalazłem
 dotarliśmy cało do domu choć zaje....ie przemoczeni . Od Radomska aż po katowice praktycznie cały czas lało , miejscami cholernie intensywnie i było też troche gradu. Ale nie przeszkodziło nam to i tak całkiem nieźle pomykać bo przez 150km wyprzediły nas może z trzy samochody. Ogólnie cały czas na budziku 100/130 km/h a katamarany góra 80 (znależli chyba prawko w kinder niespodziance) ja nie kupuje i jeszcze nie znalazłem  . Wielkie dzięki za wspaniały zlot , było bomba a ludzie naprawde extra. Kurde aż niechciało się wracać. Mam nadzieje że jak najszybciej spotkamy się w takim składzie albo większym.Acha jak jechaliśmy nad jezioro to pierszy raz położyłem moto przez cholerny piasek przy nawracaniu, nic sie nie stało tylko owiewka w jednym miejscu się przyrysowała ale jak wiecie nie będe płakał z tego powodu
 . Wielkie dzięki za wspaniały zlot , było bomba a ludzie naprawde extra. Kurde aż niechciało się wracać. Mam nadzieje że jak najszybciej spotkamy się w takim składzie albo większym.Acha jak jechaliśmy nad jezioro to pierszy raz położyłem moto przez cholerny piasek przy nawracaniu, nic sie nie stało tylko owiewka w jednym miejscu się przyrysowała ale jak wiecie nie będe płakał z tego powodu  
 Ps. Krajan współczuje z powodu kolegi i moto .

wielkie dzięki wszystkim którzy się pojawili bylo za....biście mam nadzieję że na nastepnym będzie nas jeszcze więcej. Ux weź pod uwage przy planowaniu następnego Mazury! Krajan szkoda że tak wyszlo naprawdę współczuje. Umberto nie przejmuj sie z tym polożeniem moto też tak raz zrobilem
 wielkie dzięki wszystkim którzy się pojawili bylo za....biście mam nadzieję że na nastepnym będzie nas jeszcze więcej. Ux weź pod uwage przy planowaniu następnego Mazury! Krajan szkoda że tak wyszlo naprawdę współczuje. Umberto nie przejmuj sie z tym polożeniem moto też tak raz zrobilem  

(normalnie użyłbym czegoś takiego na naszym zlocie).
 (normalnie użyłbym czegoś takiego na naszym zlocie).