He, he to zabrzmiało dwuznacznie... cokolwiek miałoby to znaczyćLukeVFR pisze: MUCHA zaglosuj no na sulejow lub borki to Cie wezme na skuterku :]
Trzecie Ogólnopolskie Spotkanie Właścicieli VFR ;]
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt:
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
No dobra ze względu ze nie ma co czekać, mam nadzieje że sie nikomu nie naraże i powiem tak :] trzecie spotaknie organizujemy w Sulejowie (jak ktoś ma jakis numer tel. albo strone z miejscówą to niech da znać zadzwonie pogdam i zoriętuje sie finansowo).
Od razu napisze że nie dyskryminuje Lublina tylko w Sulejowie o ile rozumiem będzie nas więcej.
Napisze też że Czwarte spotkenie zapewne odbędzie sie jak i w tym sezonie w kwietniu w Częstochowie a piąte możemy zrobić w Lublinie z torem włącznie
Mam nadzieje że idea sie podoba jak nie to możecie mi powitrze spuścić z opon ;]. Zapraszam do innego tematu zeby głosować na termin.
Pozdro
Od razu napisze że nie dyskryminuje Lublina tylko w Sulejowie o ile rozumiem będzie nas więcej.
Napisze też że Czwarte spotkenie zapewne odbędzie sie jak i w tym sezonie w kwietniu w Częstochowie a piąte możemy zrobić w Lublinie z torem włącznie
Mam nadzieje że idea sie podoba jak nie to możecie mi powitrze spuścić z opon ;]. Zapraszam do innego tematu zeby głosować na termin.
Pozdro
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
no dobra to spoko, zobaczymy który termin bedzie i jakos sie dogadamy
postaram sie do piątku jakos rozwiącać całą akcje i wio roześle maile co i jak i bedziemy jechać
ilość osób niestety nie da sie zadeklarować bo wiesz...nigdy nie wiadomo niestety 
Pozdro.
Na wszelki proponuje okolice stolicy spotkanie jak zawsze pod 2oo i potem jak sie zbierzemy wio do Sulejowa
Olo jesteś zainteresowany trzecim spotkaniem? dasz rade jakos zebrać południe?
Pozdrawiam
Pozdro.
Na wszelki proponuje okolice stolicy spotkanie jak zawsze pod 2oo i potem jak sie zbierzemy wio do Sulejowa
Olo jesteś zainteresowany trzecim spotkaniem? dasz rade jakos zebrać południe?
Pozdrawiam
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
UxY, pozwól że będę mówił za siebie - możliwe że się zjawię ale jak zwykle wiele czynników bedzie miało wpływ na ostateczną decyzję. Jak wszystko będzie ustalone to postaram sie konkretnie określić. [nie mogę się doczekać na konkretny zlot w Lublinie - z szaleństwami po torze oczywiście !]
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section