trzeba założyć temat w kwestii kilkudniowego wypadu i ustalenia terminu !
03-05-2008 Znowu South Park
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
No, pogoda była "średnia"
ale na szczęście zdążyłem zaliczyć parę rundek na banskiej (głupio Wam choć trochę że się ze mnie śmialiście), slidery przytarte - minimum zrobione ! Gienio - następnym razem będzie lepiej ! Lu - nie wiem co napisać............
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 
- Shoov
- klepacz

- Kontakt:
Było zajebiaszczo, kilka razy nas z Piotrasem dolało, ale było warto, chce więcej słowacji!!
Bańską też bym pare razy przejechał w sumie bo jak narazie zrobiłem to 0.5 raza, słownie pół po suchym. Ale winkle fajne przyznaje! choć mnie głównie cieszą widoki na trasie i spokojne taśtanie się. Miło było poznać kolejnych Ownersów. Olo dzięki za gościnę, mam nadzieje że nast razem przygarniecie nas równie chętnie
było super!
Tak jak rozmawialiśmy u Ola nast wyjazd czw-pt-sob-nd termin do ustalenia. Tylko jak dla mnie prawdopodobnie odpadną jakieś 3 tygodnie w okolicach drugiej polowy czerwca, ale to się jeszcze wyjaśni niebawem.
[ Dodano: 2008-05-05, 10:44 ]
pare fotek
Bańską też bym pare razy przejechał w sumie bo jak narazie zrobiłem to 0.5 raza, słownie pół po suchym. Ale winkle fajne przyznaje! choć mnie głównie cieszą widoki na trasie i spokojne taśtanie się. Miło było poznać kolejnych Ownersów. Olo dzięki za gościnę, mam nadzieje że nast razem przygarniecie nas równie chętnie
Tak jak rozmawialiśmy u Ola nast wyjazd czw-pt-sob-nd termin do ustalenia. Tylko jak dla mnie prawdopodobnie odpadną jakieś 3 tygodnie w okolicach drugiej polowy czerwca, ale to się jeszcze wyjaśni niebawem.
[ Dodano: 2008-05-05, 10:44 ]
pare fotek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Piotras
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Wielkie dzięki wszystkim za kolejne spotkanko!
Lu owiewki napewno się zagoją
Dla ciekawskich foty tutaj
Lu owiewki napewno się zagoją
Dla ciekawskich foty tutaj
-
Gienio
- klepacz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Fred tam gdzie stoi roztrzaskana VFR na poboczu
Olo my sie z Ciebie nie smialismy tylko opracowywalismy model kurtki dla Ciebie zebys nie musial robic zbednych postojow na jedzenie i picie
Lu ja mysle ze to swietna okazja by zmienic sprzet na takiego Dukata co tam latał
Anton dzieki za mape, ze Slowacji wyjechalismy bez problemu, tylko troche w czechach spiepszylismy i wracalismy jakimis pipidówami
Olo my sie z Ciebie nie smialismy tylko opracowywalismy model kurtki dla Ciebie zebys nie musial robic zbednych postojow na jedzenie i picie
Lu ja mysle ze to swietna okazja by zmienic sprzet na takiego Dukata co tam latał
Anton dzieki za mape, ze Slowacji wyjechalismy bez problemu, tylko troche w czechach spiepszylismy i wracalismy jakimis pipidówami
- Piotras
- klepacz

- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Dokładnie. Oprucz tego na tej focie jak myślę nad mapą intensywnie to też Bańska.Gienio pisze:Fred tam gdzie stoi roztrzaskana VFR na poboczu
Generalnie to Olo też nas poprowadził przez totalne zadupie w Czechach i to jedyna droga tranzytowa... tylko troche w czechach spiepszylismy i wracalismy jakimis pipidówami
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
Fred, chyba zupełnie się nie rozumiemy w kwestii banskiej - Banska Bystrzyca to duża miejscowość położona kilkanaście tysięcy metrów od urokliwej, super krętej, równiutkiej, uwielbianej i często odwiedzanej przez rzesze motocyklistów z całej niemal europy drogi. Na mapie zupełnie niepozornego, trzeciej kolejności odśnieżania łącznika między dwoma ważniejszymi ciągami komunikacyjnymi, więc jeśli ktoś nie wie co go TAM może spotkać to raczej na pewno nie pojedzie tą drogą i tym samym wycieczkę na słowację uczyni niemal zupełnie bezsensowną...
Oto dwie fotki z innego wypadu NA BANSKĄ które pozwolą Ci zorientować się odrobinkę w temacie...
Oto dwie fotki z innego wypadu NA BANSKĄ które pozwolą Ci zorientować się odrobinkę w temacie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 
łooo... grube latanie 
Olo to zróbmy tak: jak bedziesz miał chwile to napisz mi plan jak się dostać na te drogi, jaka to droga itp. Wybieram się tam po wypłacie
Wiem że nie chodzi o samo miasto, więc tym bardziej się dziwiłem co w nim ciekawego.
Pozdro
PS Jazda taką drogą psuje psychikę po powrocie do domu? Chodzi mi o nasze "drogi"
Olo to zróbmy tak: jak bedziesz miał chwile to napisz mi plan jak się dostać na te drogi, jaka to droga itp. Wybieram się tam po wypłacie
Wiem że nie chodzi o samo miasto, więc tym bardziej się dziwiłem co w nim ciekawego.
Pozdro
PS Jazda taką drogą psuje psychikę po powrocie do domu? Chodzi mi o nasze "drogi"