Serwis w warszawie

Jakieś pytanko dotyczące VFR'ek? Dawaj tutaj
szuler
Imię: Maciek

Serwis w warszawie

Post autor: szuler » pn 25 lut 2008, 19:25

Witam,

Przymierzam się do zrobienia kilku rzeczy w sprzęcie (wymiana łańcucha i zębatek, olej i filtr, inne płyny, może założenie jakiegoś alarmu - coby darł się jak ktoś z łapami podchodzi :evil: )

Niestety serwis Boruta już nie istnieje i jestem w kropce.

Gdzie teraz w Warszawie i bliskich okolicach można zrobić powyższe tanio i dobrze ???

Wiem że jest Michał Demczuk w Nowym Dworze - może polecacie kogoś innego bliżej?

Aaaaa i jeszcze jedno - idealnie gdyby można było w przyjacielskiej atmosferze poprzyglądać i pogadać podczas serwisu - nie po to aby przeszkadzać ale trochę sie nauczyć.

pozdrawiam

Szuler

Awatar użytkownika
Pepe VFR
klepacz
klepacz
Imię: Piotr
województwo: mazowieckie

Post autor: Pepe VFR » pn 25 lut 2008, 20:24

Właśnie ci Miałem dać namiar na Demczuka ile widze że masz :lol ja u niego serwisowałem teraz czekamy aż nasz kochany Musieli da nam jakiś namiar ;-)
Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » pn 25 lut 2008, 21:05

Pepe, Musieli to sie obija i Musieli by my go troche podregulowac :mrgreen:

szuler
Imię: Maciek

Post autor: szuler » pn 25 lut 2008, 21:17

wróble ćwierkają że boruta będzie zaangażowany w jakiś serwis firmowy motocyklów - jaki nie wiem - sa to tylko plotki.

Nie zmienia to faktu, że nie wiem do kogo sie teraz zgłosić do serwisu - a do firmowych mam uraz.

Szuler

Awatar użytkownika
C_L_K
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Rafał
województwo: mazowieckie

Post autor: C_L_K » pn 25 lut 2008, 21:30

Ja jestem z Nowego Dworu i znam Michała (Demczuka). Sam serwisuję u niego moją hondzię i naprawdę z pełną odpowiedzialnością mogę Ci go polecić. Na pewno będziesz miał zrobione wszystko jak należy, albo lepiej, a żadne Twoje pytanie nie pozostanie bez odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
Arturo
klepacz
klepacz
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: Arturo » pn 25 lut 2008, 22:00

szuler,
A nie lepiej Ci wziąść numer z forum i zadzwonic do Musieli??? Jeżeli sam Ci tego nie zrobi to Ci może poleci kogoś... np. Juliusza z Konstancina www.motorakowski.pl . KIedyś do niego z Xj jeździłem i było OK.
Dzwoń do Musieli bo takie pierdoły to Ci może sam zrobi, nie martw sie bo koleś zna robotę.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"

Awatar użytkownika
mkochano
teksciarz
teksciarz

Re: Serwis w warszawie

Post autor: mkochano » pt 29 lut 2008, 17:51

Ja serwisuję "się" w serwisie PitStop Andrzeja Szulgi, ul. Wolska 64a, wjazd od ul. Syreny. Tel. +48 501 826 745. Serwisuje się u niego też m.in. warszawska szkoła ProMotor.

Co do patrzenia na ręce, to pamiętaj że ilość popełnianych błędów jest wprost proporcjonalna do ilości obserwujących osób ;) A bardziej serio to trudno oczekiwać że ktoś cię będzie bezinteresownie uczył tego czym sam zarabia na życie.

Michał

Awatar użytkownika
Radek
teksciarz
teksciarz

Post autor: Radek » śr 05 mar 2008, 02:55

wróble ćwierkają że boruta będzie zaangażowany w jakiś serwis firmowy motocyklów - jaki nie wiem - sa to tylko plotki.
Paweł miał rozkręcać nowy serwis hondy od marca,ale jak się dziś dowiedziałem w ostatniej chwili dostał lepszą ofertę pracy w redakcji. Co do serwisu to spróbujcie podbić do Autokompleksu Warszawa ul. Starzyńskiego 10 . Od poniedziałku pracuje tam "Boruta Senior" ;) A z tego co wiem to na tyłach sklepu mają serwis.

Pzdr
Radek

Awatar użytkownika
musieli
pisarz
pisarz
Imię: Dariusz

Post autor: musieli » pn 10 mar 2008, 21:17

WiktorVFR pisze:Pepe, Musieli to sie obija i Musieli by my go troche podregulowac :mrgreen:
Ehh... Ostatnio to mam tak, że chętnie bym się poobijał :mrgreen:

Co do Pawła Boruty - po tym, jak zrezygnował z pracy w PROBIKE miał szefować w serwisie Hondy u Wyszomirskiego, ale dostał propozycję od SM i skorzystał z niej. Zamienił klucze na długopis.

A co do serwisu - polecam www.motorakowski.pl - tam nauczyłem się większości tego co potrafię. Ale pewnie teraz Julek ma już niezłą kolejkę, więc nie spodziewał bym się, że zrobi coś "z dnia na dzień".

Zawsze to samo... Nikt nie pomyśli co by serwis zrobić na koniec sezonu i mieć z bańki... :cool
Ekskluzywne akcesoria motocyklowe marki RIZOMA

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » wt 11 mar 2008, 06:33

A Musueli to ma kopa...i ja w sumie tez bo sie nie poznalismy wczoraj w kawałsraki...gadalem z yarsonem i Mackiem łosiemset....ale tak patrze bez bródki...cholera wie :D

ODPOWIEDZ