Od poniedzialku mialy byc dyskusje i polemiki a tu juz czwartek i cisza. Czyzby Vikingowie zapadli w sen zimowy???
Odswiezam temat i dodaje kilka slow na temat projektow:
-logo13-c05 (Mors) - bardzo mi sie podoba, jest wykonane z dbaloscia o szcegoly,ale...niestety jest "ale". Osobiscie bardziej bym to widzial na duzej fladze lub sztandarze a nie kilkucentymetrowej naszywce.
-logoMadzix (wersja2) - jest swietne, jest akcent polnocnej polski, Vikingow, sa kola zebate (dla mnie to podstawa

) i jest napis VFR... Nie wiem czy bedzie widoczny na malej naszywce- moze moglby byc wiekszy? Ale ogolnie jest ladne i ma wszystko co moim zdaniem potrzebne.
-logo13 (Mors) - te logo to moj faworyt... Dlaczego? Jest proste (bedzie latwo wykonac) ale komus kto na nie patrzy przekazuje szybko wszystkie niezbedne informacje

Roza kierunkow glownych i posrednich jest morskim (lub Morsim-jak kto woli

) motywem a miecz wskazujacy polnoc jeszce to podkresla, no i jest kolo zebate (jak wczesniej wspomnialem wg. mnie musi byc). Gdy sie patrzy na inne loga mozna pomyslec ze to juz nie VFR-OC (napisy i zupelnie odmienny design) a to logo, moze byc jakby dodatkiem. Taka pieczatka, ktora wtajemniczonym mowi: to my - jezdzcy polnocy z VFR-OC
OK... Moje opinie na temat "co i dlaczego" juz znacie

Kto nastepny??? Bo chyba kilka dni tak sobie popiszemy a pozniej glosowanie???