Kask Schuberth C4 PRO. Rozmiar L stan minimum bardzo dobry.

Dział sprzedam jest moderowany. Po spełnieniu warunków w regulaminie moderatorzy akceptują temat.
Awatar użytkownika
decent
pisarz
pisarz
Imię: Decent

Kask Schuberth C4 PRO. Rozmiar L stan minimum bardzo dobry.

Post autor: decent » ndz 02 sie 2026, 16:54

Pany sprzedam świetny, a może i jeden z najlepszych kasków motocyklowych, a mianowicie SCHUBERTH C4 PRO. Kask w rozmiarze L czyli rozmiar 59, waga 1695 g. Stan niemal celujący. Obejrzyjcie zdjęcia samego kasku, szwów czy wnętrza kasku A stan niemal celujący z uwagi na 3 malutkie ryski, które zaznaczyłem na ostatnim zdjęciu. Przez nieuwagę zahaczyłem o suwak tankbag - a. PINLOCK 120 w zestawie.

Możliwa zamiana na taki sam kask albo C3 PRO w rozmiarze XL. Zamiana tylko na kask w takim samym stanie.

Kask w 100 % zgodny z opisem. Odbiór osobisty oczywiście preferowany, ale oczywiście wyślę jak będzie trzeba.

Dla forumowiczów sprzedam za 1199 zł.

Zapraszam bo moim zdaniem warto. Dlaczego tak uważam ? Bo obejrzałem kilka kasków i nie bez powodu w wielu ofertach brak zdjęć wnętrza ...
sh1.jpg
sh2.jpg
sh3.jpg
sh5.jpg
sh6.jpg
sh7.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Imię: Robert
Kontakt:

Re: Kask Schuberth C4 PRO. Rozmiar L stan minimum bardzo dobry.

Post autor: robsonic » ndz 02 sie 2026, 17:20

Szukasz zamiany na taki sam tylko XL. Może są cieńsze poduszki na wymianę? Ja tak w HJC z XL zrobiłem L, tylko wiadomo musiałem kupić w tym przypadku grubsze.
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
decent
pisarz
pisarz

Post autor: decent » ndz 02 sie 2026, 17:38

Cieńsze poduszki równa się troszkę głośniej, a tego nie chcę, wręcz przeciwnie. Kupiłem go dla ciszy :biggrin dlatego zamiana tak, wymiana wkładu na cieńszy nie.
Odpowiednio pielęgnowane słabości malutkich ludzików są potężną bronią przeciwko wiedzy, ludziom ...

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » ndz 02 sie 2026, 19:04

Jak szukasz ciszy to tego sprzedaj i bierz C5 ANC. W nim dopiero jest cicho
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę :)

Awatar użytkownika
decent
pisarz
pisarz

Post autor: decent » ndz 02 sie 2026, 22:37

robsonic pisze:
ndz 02 sie 2026, 19:04
Jak szukasz ciszy to tego sprzedaj i bierz C5 ANC. W nim dopiero jest cicho
..., aż tyle to nie mam na kask niestety. A działa toto dobrze ?

Awatar użytkownika
robsonic
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: robsonic » pn 03 sie 2026, 10:32

Podobno rewelacja, znajomy sobie zakupił i bardzo chwali. Mam dwa HJC i ten ze słabą wentylacją w miarę cichy, jednak w drugim czuć przeciąg, mam go na ciepłe dni i hałas jest srogi. Kaskami się nie wymieniam, wiec nawet jakbym mógł sprawdzić tego ANC to bym nie skorzystał.

ODPOWIEDZ