VFR-OC NORTH
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Wieniec jest zamówiony,
Wstązki właśnie kupione.
ponieważ prognoza pogody jest pozytywna więc jedziemy na dwóch kołach - plan A. Oczywiście gdyby współczesna meteorologia popełniła błąd - realizujemy plan B
prosze o zgłaszanie chętnych na wyjazd, zebyśmy wiedzieli na czym stoimy. Jezeli komus nie pasuje czas wyjazdu to niech też powiadomi, zebyśmy wiedzieli na kogo do której czekać. Ponieważ Centurium organizuje nam nocleg - tez abyśmy jak najwcześniej poinformowali ich ile osób przyjedzie od Vikingów.
Czy zmiana terminu na 14.00 byłaby dla kogoś większym problemem? Lepiej pojechac za jasnego - bezpieczniej i cieplej. Za nami pojedzie Vito więc jedziemy wolniej - nie zostawimy Rudej samej.
[ Dodano: 2007-10-22, 12:10 ]
dzieki za deklaracje udziału w kosztach wieńca. Wszystko załatwimy po środzie.
Jest zamówiony jeden wieniec od VFR-OC i po jednym od Centurium i Vikingów
Wstązki właśnie kupione.
ponieważ prognoza pogody jest pozytywna więc jedziemy na dwóch kołach - plan A. Oczywiście gdyby współczesna meteorologia popełniła błąd - realizujemy plan B
prosze o zgłaszanie chętnych na wyjazd, zebyśmy wiedzieli na czym stoimy. Jezeli komus nie pasuje czas wyjazdu to niech też powiadomi, zebyśmy wiedzieli na kogo do której czekać. Ponieważ Centurium organizuje nam nocleg - tez abyśmy jak najwcześniej poinformowali ich ile osób przyjedzie od Vikingów.
Czy zmiana terminu na 14.00 byłaby dla kogoś większym problemem? Lepiej pojechac za jasnego - bezpieczniej i cieplej. Za nami pojedzie Vito więc jedziemy wolniej - nie zostawimy Rudej samej.
[ Dodano: 2007-10-22, 12:10 ]
dzieki za deklaracje udziału w kosztach wieńca. Wszystko załatwimy po środzie.
Jest zamówiony jeden wieniec od VFR-OC i po jednym od Centurium i Vikingów
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Żaden problem jestem przed 14.00 na stacji (chyba) Lotosu na Elbląskiej zabieram Kogo i co trzeba i w droge.mors pisze:y zmiana terminu na 14.00 byłaby dla kogoś większym problemem?
Kochane Vikingi nie ma mowy abyście sie smędzili tempem Vito. Bedziemy sie poprostu umawiać w kolejnych miejscach na fajeczkę. Jedyne o co proszę to na pw adresu Gniazda i eskorty po W-wa
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
hej Vikingi zgłaszać się - Rudzielcu nie zostawimy Cie, ale snuć się tez nie możemy bo sie V-ki pozagrzewają
godzina odjazdu 14.00 - stacja RN na Elbląskiej (ta na winklu koło GKS.
Wasyl - jedzie z Tobą
Kolczyk jedzie z Tobą
knight i Oczek jada w środę rano
jadę na moto sam... ze swoimi myslami
Zuzię zbieramy po drodze - Ostróda
Karola zbieramy po drodze - Mława
godzina odjazdu 14.00 - stacja RN na Elbląskiej (ta na winklu koło GKS.
Wasyl - jedzie z Tobą
Kolczyk jedzie z Tobą
knight i Oczek jada w środę rano
jadę na moto sam... ze swoimi myslami
Zuzię zbieramy po drodze - Ostróda
Karola zbieramy po drodze - Mława
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Wasyla odbierzemy albo z Wisłoujścia z promu, albo podlećcie po niego do New Portu - jak chcecie. I wtedy promem na tę stronę Wisły. Rozsądnie wtedy nie cofać się na Elbląską ale spotkać np na parkingu jakiegoś Renaulta po prawej stronie. Możemy dowolnie zmieniać miejsce spotkania bo i tak jedziemy w dwa pojazdy.
Po głebokim namysle - podjąłem jednomyslna decyzję o zmianie nazwy naszej SEXcji VFR-OC.
Ponieważ latamy po północnych drogach naszej wspaniałej, pięknej i mądrej Ojczyzny najbardziej adekwatną nazwą dla nas będzie:
VFR-OC NORTH-ROADS Viking SEXszyn
nie widze sprzeciwu
Po głebokim namysle - podjąłem jednomyslna decyzję o zmianie nazwy naszej SEXcji VFR-OC.
Ponieważ latamy po północnych drogach naszej wspaniałej, pięknej i mądrej Ojczyzny najbardziej adekwatną nazwą dla nas będzie:
VFR-OC NORTH-ROADS Viking SEXszyn
nie widze sprzeciwu
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Ja nie widzę żadnych przeciwwskazań do zmiany nazwy. Nawet mi sie podoba
Co do miejsca spotkania dostosuje się, tylko jeżeli myślisz, że ja trafie do Wasyla
to sie mylisz. Musisz prowadzic.
Morsiku to decyduj szefie gdzie i o której mamy podjechać, tylko takie miejsce znane bo ja gdynianka jestem i ze znajomością Gdańska róznie
R

Co do miejsca spotkania dostosuje się, tylko jeżeli myślisz, że ja trafie do Wasyla
to sie mylisz. Musisz prowadzic.
Morsiku to decyduj szefie gdzie i o której mamy podjechać, tylko takie miejsce znane bo ja gdynianka jestem i ze znajomością Gdańska róznie
R
Mamy dwie miłości-
i