Zegary /licznik
- Niron
- klepacz
- województwo: lubelskie
Re: Zegary /licznik
szyba jest przykręcona na 4 śrubki, żeby ją zdjąć, to z tego co pamiętam, musisz odkręcić lusterka, pod nimi jest śrubka od szyby i te małe plastiki, co idą od zegarów do góry, do końca czachy tak jak by, bo te śruby co trzymają te plastiki trzymają też szybę.
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
-
- Imię: Daniel
Coś pochrzaniłem i teraz nawet na włączonym biegu świeci się kontrolka NEUTRAL przy wciśniętym sprzęgle.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Licznik trzyma się na 3 śrubach, nie szyba. Szybę tylko lustra trzymają i zatrzaski.
Posprawdzaj dobrze ścieżki czy coś nie jest pęknięte i czy nie ma zwarcia. Z tego co napisałeś wyżej ciężko wywnioskować, co w ogóle robiłeś?
Posprawdzaj dobrze ścieżki czy coś nie jest pęknięte i czy nie ma zwarcia. Z tego co napisałeś wyżej ciężko wywnioskować, co w ogóle robiłeś?
-
- Imię: Daniel
Lusterka odkręcałem i zdejmowałem te plastiki wewnątrz owiewki, z szybką nie chciałem się szarpać bo nie wiedziałem jak jest zamocowana.
Mam jeszcze jedno pytanie:
zegarek poprawnie działający przy wyłączonym zapłonie bez kluczyka w stacyjce cały czas się wyświetla, czy wygasza się, a godzinę wyświetla dopiero przy włączonym zapłonie? I czy przy włączonych światłach powinien się podświetlać?
Mam jeszcze jedno pytanie:
zegarek poprawnie działający przy wyłączonym zapłonie bez kluczyka w stacyjce cały czas się wyświetla, czy wygasza się, a godzinę wyświetla dopiero przy włączonym zapłonie? I czy przy włączonych światłach powinien się podświetlać?
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
W 800 fi z 2000r. zegar cały czas się wyświetla, po przekręceniu kluczyka i włączeniu świateł zegar się podświetla, ja mam w zegarach żarówki do ich podświetlenia, jak zegarów nie podświetla to sprawdź żarówki chyba że w twojej wersji jest inny patent na podświetlenie.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Zegarek w rc36II bo o takiej mowa wyświetla i liczy godzinę cały czas, bez klucza też, a po włączeniu świateł podświetlany jest jedną żarówką.