kupno vfr800 fi
kupno vfr800 fi
Witam,
Przymierzam się do zakupu vfr-ki, moto mnie urzekł dużo pozytywnych opinii usłyszałem i mam taką opcję tuż przy domu :
http://otomoto.pl/honda-vfr-800-piekna- ... 41756.html
Oglądałem ją już 2 razy, motocykl mam do kupienia w cenie 9400 z kufrem (simply givi z płytą, w takim sobie stanie) oraz oponą tylną używaną (dodatkowo, bedzie na 2 sezony).
Jesteście mi w stanie poradzić coś? Na co zwrócić uwagę? Czy to nie zbyt wygórowana cena? Stan oceniam na dobry, nie potrafię określić zużycia napędu ząbki nie wyglądają na mocno sfatygowane, łańcuch wydawał mi się dość luźny. Nic nie cieknie pali od razu,w przebieg nie wierze, przynajmniej nie w takim moto.
Dziękuje z góry za pomoc!
Pozdrawiam.
Przymierzam się do zakupu vfr-ki, moto mnie urzekł dużo pozytywnych opinii usłyszałem i mam taką opcję tuż przy domu :
http://otomoto.pl/honda-vfr-800-piekna- ... 41756.html
Oglądałem ją już 2 razy, motocykl mam do kupienia w cenie 9400 z kufrem (simply givi z płytą, w takim sobie stanie) oraz oponą tylną używaną (dodatkowo, bedzie na 2 sezony).
Jesteście mi w stanie poradzić coś? Na co zwrócić uwagę? Czy to nie zbyt wygórowana cena? Stan oceniam na dobry, nie potrafię określić zużycia napędu ząbki nie wyglądają na mocno sfatygowane, łańcuch wydawał mi się dość luźny. Nic nie cieknie pali od razu,w przebieg nie wierze, przynajmniej nie w takim moto.
Dziękuje z góry za pomoc!
Pozdrawiam.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
Re: kupno vfr800 fi
nie ten dział.
witamy na forum

witamy na forum

- Bury
- klepacz
- Imię: Andrzej
- województwo: pomorskie
no właśnie z butami do wyra? do przywitalni marsz
VFR800 RC46 98r była
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
CBR1100XX Super Blackbird
Darkness Black Metallic
Wszystko jest po koleii
, witał się będę ze wszystkimi gdy dołączę do waszego grona kupując VFR-ke
teraz jestem tylko gościem. Ale liczę na to że się to zmieni
.

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Drogi Enkidu.Enkidu pisze:Wszystko jest po koleii, witał się będę ze wszystkimi gdy dołączę do waszego grona kupując VFR-ke
teraz jestem tylko gościem. Ale liczę na to że się to zmieni
.
Logujesz się na naszym forum, witasz się tu: viewforum.php?f=33, krótko przedstawiasz i piszesz właśnie ten post w odpowiednim dziale: viewforum.php?f=49.
Potem będzie już z górki.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- bywalec
- Imię: Michal
- województwo: mazowieckie
Wykorzystam temat: powiedzcie czy warto szukać i kupić VFR z roczników 2000 - 2001 czy lepiej zostać przy 1998-99?
Nowsze mają HISSa, sonde lambda, katalizator, automatyczne ssanie - czyli więcej rzeczy, które się mogą zepsuć. Czy one rzeczywiście tak padają, że lepiej wybrać starszą wersję? Na pewno na plus jest inna mapa - oszczędność w turystyce. No i nie chce mi się wierzyć aby taki dobry motocykl zepsuć takimi dodatkami.
Z drugiej strony w ogłoszeniach sprzedaży więcej jest modeli starszych -> wniosek: nowsze jeżdżą i właściciele nie chcą się ich pozbywać.
Co radzicie - jestem zielony w temacie obecnie przebijam się przez lekturę forum
Nowsze mają HISSa, sonde lambda, katalizator, automatyczne ssanie - czyli więcej rzeczy, które się mogą zepsuć. Czy one rzeczywiście tak padają, że lepiej wybrać starszą wersję? Na pewno na plus jest inna mapa - oszczędność w turystyce. No i nie chce mi się wierzyć aby taki dobry motocykl zepsuć takimi dodatkami.
Z drugiej strony w ogłoszeniach sprzedaży więcej jest modeli starszych -> wniosek: nowsze jeżdżą i właściciele nie chcą się ich pozbywać.
Co radzicie - jestem zielony w temacie obecnie przebijam się przez lekturę forum

- Arnold
- ostry klepacz
- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Właśnie to są elementy które się nie psują. Celuj w te modele jeśli chcesz mieć najlepszą VFR w historii.tango pisze:czyli więcej rzeczy, które się mogą zepsuć

-
- bywalec
- Imię: Michal
- województwo: mazowieckie
Dzieki Arnold
tak tez bede szukal. Wlasnie przebrnalem przez watek: Ograniczyc spalanie i podejrzewam ze te dobre wyniki niektorych to wlasnie takze dzieki nowszej konstrukcji. A jak na zlosc poliftowych prawie nie ma