VFR 750 RC36I naked ulep

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz
województwo: lubelskie

VFR 750 RC36I naked ulep

Post autor: dzi-es » pt 03 lip 2015, 18:01

Sprzedam swojego ulepa... nie mam czasu na jazde, nie mam kasy na grubsze mody bo musze zrobić prawko kat.B i kupić fure na dojazdy do pracy. Dodatkowo spadła mi ostatnio zajawka na moto. Od kiedy przestałem jeździc prawie codziennie to czuje się lepiej i spokojniej,chyba byłem uzależniony max od VFR'y. Jak patrze na ten monowahacz, piękną czerwoną fele, zadup (troche do poprawy, ale jednak fajnie wyszedl) i ten ryk silnika to mi szkoda, ale nie mam już siły do tego i chce zrobić przerwe z motocyklami conajmniej do konca tego roku i zająć się innymi sprawami bo szczerze mówiąc po za motocyklami nie widziałem do tej pory świata. O niczym nie dalo rady pogadac bo zaraz schodzilem na tematy motocyklowe haha :) Czas znormalnieć.

http://olx.pl/oferta/honda-vfr-750-CID5-ID9Zq0Z.html - cena jest jaka jest, powiem tak, dla zdecydowanych i forumowiczów puszcze za 4,500 bez nego. Jak się nie sprzeda to będzie wisieć aż się sprzeda :mrgreen: jeszcze w międzyczasie założe tylko inną lampe i szeroką kierownice które już czekają na montaż, to przynajmniej bede mial blizej konca jak nikt NIGDY nie kupi Vifra. To co wymaga zrobienia to lekkie obnizenie zadupka, ale mój majster od spawania poszedł do woja i już mi tego nie poprawi... trzeba przespawać mocowania stelaża pod ciut innym kątem i to by było na tyle.

Sprzedam także kombiaka : http://olx.pl/oferta/kombinezon-skorzan ... 9YXr7.html
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz

Re: VFR 750 RC36I naked ulep

Post autor: dzi-es » pt 07 sie 2015, 00:47

up: nowy wygląd i nowe zdj... :twisted: proponować cene bo moto na ten sezon juz na 100% odpuszczam takze bedzie stalo i sie marnowalo ;/

http://olx.pl/oferta/honda-vfr-750-stre ... 9Zq0Z.html

Awatar użytkownika
Niron
klepacz
klepacz

Post autor: Niron » pt 07 sie 2015, 11:05

z tą lampą wygląda dużo lepiej :P
„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz

Post autor: dzi-es » pt 07 sie 2015, 13:13

No niby tak, ale swieci tak sobie. Powiem Ci,że to juz "prawie to" ale jeszcze nie to :D mysle ze nówka polisport by była najlepszym rozwiązaniem, ale nie mam czasu nawet kiedy dłubać przy moto...Chce pogonić to i za jakis czas kupić coś na zasadzie wsiadam i jade bez dłubania juz. Jak sie nie sprzeda to bedzie czekać az bede mial warunki i kase dlubac dalej (rozbiore tył i przód i bede myślał, najlepiej by wsadzil zadupek krotki z cafe racera i USD na przód, lampe okrągłą i jazda,ale to sprobuje sprzedac najpierw)

SALWA
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Szymon
województwo: śląskie

Post autor: SALWA » wt 11 sie 2015, 12:54

gdyby nie to że kasa mnie trzyma to bym sobie ją wziął dla felg :D .. kolor mi bardzo odpowiada :D

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz

Post autor: dzi-es » wt 11 sie 2015, 13:11

haha :D no mi troche szkoda tych felg bo robione w tym roku.. ale polecam piaskowanie i lakierowanie proszkowe bo nie wychodzi drogo. Razem mnie wyszlo ok 180zł w tym - piaskowanie z 60, lakierowanie proszkowe 100 i wulkanizacja 20.

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz

Post autor: dzi-es » śr 19 sie 2015, 08:24

UP oddam za 4,200. Troche szkoda ale nie mam gdzie dlubac i tak jest nie do konca jaką bym chcial ale nie poprawie bez osobnego garazu. Moto garazowane w garazu zbiorowym pod blokiem

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz

Post autor: dzi-es » pn 05 paź 2015, 22:40

NIEAKTUALNE - ROBIE JĄ NA PSA, naucze się pizgać gumy i sprzedam za rok za bezcen :P

Awatar użytkownika
dzi-es
pisarz
pisarz

Post autor: dzi-es » pn 25 sty 2016, 18:49

ODNAWIAM TEMAT. VFR nie doczekala sie wersji pies bo stwierdzilem ze to bez sensu :D chce sprzedac gdyz kupilem cbr 919 i samochod forda serre ktory jest baza pod projekt, takze nie stac mnie pchac kase w 2 projekty i vfr musze sie pozbyc. moto jest obecnie rozebrane z zadupka,ale mamgo do zalozenia kompletny. problem w tym ze trzeba przemodelowac stelaz bo za wysoko sie siedzi wzgledem baku itd. na moto aktualnie szeroka kierownica ala naked na riserach, dluzsze linki itd,oploty, oc jakos do lata wazne,przegladu brak. oddam duzo taniej niz dalem za nia rok temu iwsadzilem z racji ze jest to rzezba custom itd itd. poprostu siada mi na psyche ze moto stoi o sie.marnuje a ja nie moge nic z nim zrobic. Najlepiej zabrać na przyczepce/busem, ale jakby ktos byl bardzo zdecydowany to poskladam tyl i mozna wracac na kolach jak pogoda pozwoli lecz z racji braku przegladu nie polecam. Oddam za 3000zł bez negocjacji, a jak ktos sie chce targowac to mozemy zaczac od 3200 :mrgreen:

3000pln

ODPOWIEDZ