Mam na imię Mateusz, jestem z Łodzi.Przez 9 lat pracowałem jako blacharz w jednym z serwisów ASO w łodzi a teraz jestem lakiernikiem proszkowym.
Obecnie jestem w poszukiwaniu VFRki dla mnie. Ale od początku.
Jakieś 13 lat temu jeździłem na motocyklach PRLowych typu wski,Jawa 350 TS itp. Później miałem jakieś 10 lat przerwy z motocyklami. Na przypomnienie kupiłem sobie jawę 350 TS i zrobiłem jej generalny remont. Później kupiłem Yamahe FJ 1200 z ABSem, którą sprzedałem dwa dni temu i poszukuje VFR 850 FI.
Byłem dzisiaj jedną sztukę oglądać w środzie wielkopolskiej ale po obejżeniu motocykla zupełnie nie zgodnego z opisem postanowiłem się tutaj zarejestrować żeby ustrzec się następnych wycieczek. Na pewno dużo lepiej znacie się na tych motocyklach i mam nadzieję, że będę mógł na was liczyć przy wyborze motocykla.
Prócz motocykli jestem też zarajany Oplami lat 70 i ogólnie pojętą motoryzacją samochodową BMW.

Wrzucam parę fotem żeby podzielić się z wami moim zainteresowanie do sprzętów.
Moja FJota:

Mój Opel Manta:

A to była moja ostatnia Jawa.
Dzisiaj bylem oglądać ten egzemplarz http://otomoto.pl/honda-vfr-800-1997r-m ... 15389.html i chętnie opisze co mnie ciekawego spotkało bo dojechani na miejscu. Ale to zapewne w innym dziale.
Pozdrawiam Mateusz