Wczoraj polatane z Madżeną i Przemkiem.

było było kalendarzowo 29 listopada.a torcik ogarnela szwagierkaemil pisze:pińcet Kuba!! czemu sie na dole forum nie pokazało?? ale torcik zajebioza
No ba... a do tego wypadało by jeszcze zaliczyć motoGP na Laguna Seca,i oglądać wyścig live przy słynnym korkociągudixon pisze:A route 66 jak najbardziej, to jeden z pkt. koniecznych!;)
wbrew pozorom nie jest tak łatwo o wize , ja się najeździłem do warszawy żeby załatwić to mimo że nie było u mnie jakicholwiek podejrzeń co do celu wyjazdu i czasu powrotu, jednego nie musisz sie martwić paliwo w stanach jest na tyle tanie że zdążysz się nazwiedzać.dixon pisze:Mam nadzieję, że wizę da radę ogarnąć bez większego problemu, gorzej z kasą, trzeba oszczędzać do wakacji, a o to wiadomo ciężko będzie:) Nadzieję również mam, że uda się wyjechać i wszystko będzie git. Bo w zeszłym roku wiele miałem planów, a trochę się zje..o przez akcję pt. kolizja z nieogarniętą babą prowadzącą puche.
A route 66 jak najbardziej, to jeden z pkt. koniecznych!;)
Kamil grudziądz, gratki fifki! kubatron 100 lat i przyczepności!;)
To kiedy to ma być???olo pisze:oświadczenie (prawdziwe, bez ściemy) że na jakieś pół roku mam wyznaczoną datę ślubu
o i to mi się podobaFernandoT pisze:brawo za realizacje marzen. kobiete mozna zmienic ale za marzeniami trzeba podazac! szacunek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości