POZYTYWNIE :)
Re: POZYTYWNIE :)
Oblatany weekend i tysiąc wpadł  

- PETER
- stary wyjadacz 
- Imię: PIOTR
Polatalismy byla bitwa pod grunwaldem i rybka w sztutowie ogulnie super wekend

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
						- emil
- stary wyjadacz 
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
a ja dzis 688 

- kubatron2
- klepacz 
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
panowie ja mam pyt,bo widze ze nie ma tu jakis bogaczy  dilerów chyba tez niewieu  skąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,
 skąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,

skąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,
 skąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,- Lisu
- zadomowiony 
- Imię: Maciej
- województwo: kujawsko-pomorskie
Po nocach nie śpią tylko jeżdżą  Ja mam taki sam problem jak kolega - czasu zero i przebiegi też miałem w tych okolicach
 Ja mam taki sam problem jak kolega - czasu zero i przebiegi też miałem w tych okolicach 

Ja mam taki sam problem jak kolega - czasu zero i przebiegi też miałem w tych okolicach
- FernandoT
- pisarz 
- województwo: lubuskie
a kto bogatemu zabroni sie bawić?:/kubatron2 pisze:panowie ja mam pyt,bo widze ze nie ma tu jakis bogaczy dilerów chyba tez niewieuskąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,
WSK M21W2 1972, KTM LC 4
						- emil
- stary wyjadacz 
ja w tygodniu nie jezdze bo mi sie nie chce ubierać na 50km, więc jak jadę to gdzieś dalej 

- 
				Fallen
- pisarz 
- Imię: Karol
- województwo: mazowieckie
oj Kubuś...nam też z nieba dudki nie lecą...ja pracuję zazwyczaj po 12h dziennie często też w soboty( tygodniówka czasami pod 80h), ale jak tylko przychodzi nd to muszę gdzieś polatać a 600 na dzień to szybko wpadniekubatron2 pisze:panowie ja mam pyt,bo widze ze nie ma tu jakis bogaczy dilerów chyba tez niewieuskąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,
 nocą też się fajnie lata tylko już nie zawsze siły pozwalają
 nocą też się fajnie lata tylko już nie zawsze siły pozwalają 
"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
						"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
1000km na 3 dni weekendu to nie jakiś magiczny wynik...kubatron2 pisze:panowie ja mam pyt,bo widze ze nie ma tu jakis bogaczy dilerów chyba tez niewieuskąd wy bierzecie na to kaske i baaaa czaqs zeby miec takie extra weekendowe przebiegi.ja tyram jak wół w budowlance kombinuje jak moge a i tak o takich lotach 1000 czy 8oo weekendowo to se moge pomarzyc,
...po słowacji lataliśmy

- stoodent1
- pisarz 
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Czerwiec był zajebistym miesiącem 
-Zwiedzanie Śląska i odrobina Czech (tylko mały incydent w Siemianowicach Śl. gdzie mi kanapę jakiś sk...n przeciął)
-Zakopane i wdrapanie się na Giewont
3000km prawie złapałem
Lipiec
-Bydgoszcz i zawody StuntGP już grubo ponad 1000km
-Zaraz urlop i 12 dni na Mazurach
Tylko ostatnie 10pkt i 400zł mnie utemperowały...
ale z miny policjantów mam dalej ubaw
"-panie wypadł pan zza tego zakrętu jak szalony,
-panie władzo ja tam dopiero ruszyłem..."
nie mniej mam świadomość że przegiąłem ze 138 na 50...

-Zwiedzanie Śląska i odrobina Czech (tylko mały incydent w Siemianowicach Śl. gdzie mi kanapę jakiś sk...n przeciął)
-Zakopane i wdrapanie się na Giewont

3000km prawie złapałem

Lipiec
-Bydgoszcz i zawody StuntGP już grubo ponad 1000km
-Zaraz urlop i 12 dni na Mazurach

Tylko ostatnie 10pkt i 400zł mnie utemperowały...
ale z miny policjantów mam dalej ubaw
"-panie wypadł pan zza tego zakrętu jak szalony,
-panie władzo ja tam dopiero ruszyłem..."
nie mniej mam świadomość że przegiąłem ze 138 na 50...
- radomki
- teksciarz 
- Imię: Krystian
- województwo: dolnośląskie
dzisiaj 160 na 90 i misiaczek z laserówką, jednak nie wyrobił się z wyjęciem lizaczka  

- PETER
- stary wyjadacz 
- Imię: PIOTR
Nic nie wskazywalo a jednak polatalem i nawet ktm Beniego sie pobawilem  a drugi pozytyw na liczniku wybilo 50000km jak na razie bezawaryjnie i bezproblemowo

"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
						- KidRackBrawura
- pisarz 
- Imię: Tomasz
- województwo: wielkopolskie
Stelaż pod kufry zamontowany, otwory pod crashe prawie gotowe (to wiercenie to nie takie straszne jak malują). Jak będzie gotowe to będzie zdjęcie.

It`s that old running wide problem again.
If in doubt, flat out.
						If in doubt, flat out.
- emil
- stary wyjadacz 
Stuwa, dzięki Wam za spot, było przezajebiście  !! właśnie dotarłem na chatę, jeszcze bym jakiegoś lachona na rowierze w chełmie śląskim rozmazał na szybie kasku, .j.b.n. wywlekła kloakę na środek krzyżówki i nie wiedziała gdzie uciekać..
 !! właśnie dotarłem na chatę, jeszcze bym jakiegoś lachona na rowierze w chełmie śląskim rozmazał na szybie kasku, .j.b.n. wywlekła kloakę na środek krzyżówki i nie wiedziała gdzie uciekać..

!! właśnie dotarłem na chatę, jeszcze bym jakiegoś lachona na rowierze w chełmie śląskim rozmazał na szybie kasku, .j.b.n. wywlekła kloakę na środek krzyżówki i nie wiedziała gdzie uciekać..
 !! właśnie dotarłem na chatę, jeszcze bym jakiegoś lachona na rowierze w chełmie śląskim rozmazał na szybie kasku, .j.b.n. wywlekła kloakę na środek krzyżówki i nie wiedziała gdzie uciekać..Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości