centrum zdrowia dziecka w roku 2007
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Ja mogę jedną osobę u siebie przekimać - w całkiem znośnych warunkach. Jeżeli nie zależy Wam na komforcie, to zapraszam więcej. Jak wyklaruje się ostateczny, niezmienialny, nieodwołalny, nieusuwalny termin nie do ruszenia (chyba, że już został ustalony, a ja przeoczyłem) to ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na kilka dni przed przyjazdem. pzdr!
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
ja jednak przychylam się do zdania Karola656 - wizyta w klubie literackim noszacego nazwę Biebrzańskiego Parku Narodowego, długie nocne czytanie poezji, a jak już wszystko przeczytaliśmy to pisanie nowej, intelektualne rozmowy literackie i pół-literackie do świtu. zacieśnianie więzi międzynarodowych. I ta niezapomniana poranna jajecznica z 30 jaj u Karola - BEZCENNE za wszystko inne zapłacisz Masterkarton.
W Stolycy tez jest super, ale ostatnio nocowałem u SOWY - teraz kolej na Karola
A o 10.00 pachnący, ogoleni i świerzutcy jak majtki hutnika po nocnej zmianie bedziemy bawić dzieciaki. Kto za?!
W Stolycy tez jest super, ale ostatnio nocowałem u SOWY - teraz kolej na Karola

A o 10.00 pachnący, ogoleni i świerzutcy jak majtki hutnika po nocnej zmianie bedziemy bawić dzieciaki. Kto za?!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Zapraszam na moją hacjendę.
Jestem, jasne że jestem, aaaaaaaa huraaaaa!
Ja mam 5 miejsc łóżkowych na działce w Falenicy to jest rzut lusterkiem od CZD i obok w namiotach jeszcze 6-10 na materacykach.
Zapewniam gril z wszystkim co potrzeba: stałym i płynnym.
Ach, na działce obok teść ma domek i duuuużo podłogi, materace, koce i poduszki się znajdą. Śpiwory mile widziane.
Czyli zapewniam jakieś 30 miejsc noclegowych w Falenicy koło Warszawy. Szczegóły dojazdu wkrótce.
Ja mam 5 miejsc łóżkowych na działce w Falenicy to jest rzut lusterkiem od CZD i obok w namiotach jeszcze 6-10 na materacykach.
Zapewniam gril z wszystkim co potrzeba: stałym i płynnym.

Ach, na działce obok teść ma domek i duuuużo podłogi, materace, koce i poduszki się znajdą. Śpiwory mile widziane.
Czyli zapewniam jakieś 30 miejsc noclegowych w Falenicy koło Warszawy. Szczegóły dojazdu wkrótce.
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
ok.Ja zmieniam swoje zamówienie było 5 chust czerwonych dla dzieciaków i dwie czarne dla mnie a będzie 10 czerwonych dla dzieciaków i dwie czarne dla mnie.
To jest tak poważna sprawa ,że nie ma to tamto i nie może być sytuacji ,że jeden dzieciak będzie szczęśliwy a drugiemu będzie przykro.Takie dziecko odbiera to w inny sposób.
To jest tak poważna sprawa ,że nie ma to tamto i nie może być sytuacji ,że jeden dzieciak będzie szczęśliwy a drugiemu będzie przykro.Takie dziecko odbiera to w inny sposób.
zależy czy mam zajęcia na uczelni ale raczej mnie w rzie czego sam pepe beze mnie pojedzie ale obvecnośc obowiązkowa ja nie przyżekam bo nie chce żebym zawiodła ale się postaram coś przełoże zobaczymy kiedy rozpoczynam zajęcia pozdro dla wszystkich 

Życie jest piękne , gdzy żyć się umie ,gdy jedno serce drugie rozumie ,gdy można kochać jawnie i skrycie i być kochanym przez całe życie..