dieta 2013
- adrian76
- pisarz
- Imię: Adrian
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Re: dieta 2013
6 tygodni i 14 kg mniej. Plan to jeszcze 16kg do końca marca. Musi się udać!!!! 

nie jeździj szybciej, niż potrafisz myśleć/
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
kubatron2 pisze:5 tyg i 10 kg w dół
Ja wam nie będę motocykli stawiał na centralceadrian76 pisze:6 tygodni i 14 kg mniej. Plan to jeszcze 16kg do końca marca. Musi się udać!!!!

-
- teksciarz
- Kontakt:
ale powinniście jeszcze przy wadze podawać wzrost, ja mam teraz 88-89kg przy wzroście 194cm i ciężko mi cokolwiek zejść w dół, co prawda z żarciem jem normalnie ale biegam po 30-40km tygodniowo i ok. 50-100km na rowerze robię. Niby idealna waga kolarska dla mojego wzrostu byłaby ok 68kg ale nie wyobrażam sobie zebym mógł zrzucić jeszcze 20kg. Na razie bym chciał dojść chociaż do 85 czyli wagi sprzed jakichś 15 lat
. 68kg ważyłem w połowie podstawówki

- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
no ja mam wzrostu 173-175 jakos tak samemu sie ciezko zmierzyc.a co do stawiania na centralce luz ja gubie tłuszcz ale miesnie tez robie,ja to człowieczek z cyklu ,,mały ale wariot,, 

- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Ja przy 187 cm spadłem z 92 do 85,4. Jeszcze ze 2 kg i utrzymanie wagi... 

-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
u mnie się mówi " mały, chudy ale byk "kubatron2 pisze:no ja mam wzrostu 173-175 jakos tak samemu sie ciezko zmierzyc.a co do stawiania na centralce luz ja gubie tłuszcz ale miesnie tez robie,ja to człowieczek z cyklu ,,mały ale wariot,,
Adam
- adrian76
- pisarz
- Kontakt:
Po Świętach i Nowym Roku doznałem szoku stając na wagę 130,1 kg przy 182 cm wzrostu. Takiej wagi nigdy nie miałem. Obecnie 115,8 kg dzisiejszy pomiar. Muszę zejść do setki 
A co do stawiania moto na centralną to luzik
,a jak nie to jeszcze jest boczna;)

A co do stawiania moto na centralną to luzik

- puzon
- klepacz
- województwo: opolskie
- Kontakt:
14kg w 1,5 miesiącaadrian76 pisze: Obecnie 115,8 kg dzisiejszy pomiar

- Sprinter
- bywalec
- Imię: Damian
acha i pamiętać ludzie że po schudnięciu ok. 10 % swojej masy może wystąpić zjawisko zwane plateau
a to w skrócie oznacza, że pomimo stosowania dalszej diety po prostu przestajemy chudnąć. Na szczęście trzeba to przetrwać i się nie poddawać (może taki efekt utrzymać się koło 3 tygodni). Kto chce wiedzieć więcej odsyłam do wujka gogle

- adrian76
- pisarz
- Kontakt:
Żadnej farmakologii!!! Jak już wcześniej pisałem jem tylko niskokaloryczne produkty tj białe mięso gotowane, ograniczyłem do minimum cukier, białe pieczywo zamieniłem na ciemne, moje ulubione potrawy mączne musiałem wykluczyć. Głód zabijam owocami i duża ilością wody. Przed dietą piłem dużo coca coli ok 1,5-2 litrów dziennie. Teraz zastąpiłem to woda mineralną niegazowaną. I oczywiście zmniejszyłem porcje żywieniowe. Ostatni posiłek max o 18 i tyle. Co do badań to miałem robione w zakładzie pracy w grudniu i miałem podwyższony cholesterol i trójglicerydy. W zeszłym tygodniu powtórzyłem badanie i wszystko mam w normie. Wyniki super. Obecnie kilogramy już nie lecą tak szybko jak na początku diety ale to normalne. Mobilizuję się aby rozpocząć treningi na orbitreku, więc myślę że znów polecę z wagi. Alkohol ostatnio piłem w Nowy Rok i od tego dnia ani grama. Tak więc nie jest tak ciężkopuzon pisze:14kg w 1,5 miesiącaadrian76 pisze: Obecnie 115,8 kg dzisiejszy pomiar![]()
Ciekawe jak to organizm znosi
Stosujesz samą dietę
czy do pomocy została użyta farmakologia
Robiłeś jakieś badania przed i w trakcie?

- kiki
- ostry klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
104,6 kg- myślałem że w tym tygodniu nie będzie spadku (miałem przeprowadzkę i przez 2 dni jadłem śmieciowe żarcie) a tu jednak dalej kg w dół. Jest dobrze, mieszczę się w swoje ciuchy, samopoczucie jakoś tak trochę lepsze a i ciśnienie krwi też się obniżyło
. Nie poddaję się i jadę dalej z dietą 

- pawels
- zadomowiony
- województwo: kujawsko-pomorskie
a co z fajkami?
- zaba80r
- pisarz
- województwo: poza granicą Polski
tak trzymac panowie ...tylke zeby takie dietowanie weszło wam z w tryb zycia i nie odpuszczac czyli nie warcajcie do starych nawyków bo tzw "efekt jojo +" znajdzie tu idealne miejsce czyli powrót do dawnej wagi którą organizm przez jakis czas brał za norme plus kilo dwa a tak za karę 

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...