Pierwsza część to suchar, końcówka oczywistość, ale środek mnie zaintrygował. Ja o tym nie wiedziałem.
W zasadzie jeżdżąc samochodem mogłem kogoś zabić tylko dla tego, że źle oceniam odległość... powinni o tym mówić na lekcjach w szkole.
Filmik poniżej:
http://www.youtube.com/watch?v=Bl4n_qHwIJg
Ciekawy filmik
- vicctor
- zadomowiony
- województwo: wielkopolskie
Ciekawy filmik
Brak mi koncepcji na fajną stopkę. Ale pracuję nad tym zagadnieniem.
- armen1pl
- pisarz
- Imię: Arek
- województwo: mazowieckie
Re: Ciekawy filmik
Przedewszystkim na takie filmiki jest odpowiedni dział viewtopic.php?f=9&t=43&view=unread#unread
Ja już miałem pare przypadków że kierowca samochodu źle ocenił odległość przy lewoskręcie, ja w takiej sytuacji widzac samochód który przymierza się do skrętu odruchowo odejmuje gaz i kłade palce na klamkę.
Ja już miałem pare przypadków że kierowca samochodu źle ocenił odległość przy lewoskręcie, ja w takiej sytuacji widzac samochód który przymierza się do skrętu odruchowo odejmuje gaz i kłade palce na klamkę.
Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- vicctor
- zadomowiony
- województwo: wielkopolskie
Re: Ciekawy filmik
OK, dzięki za info. Przeszukiwałem forum gdzie by to wcisnąć, nie wpadłem na to że do humoru... myślałem, że tam się wrzuca coś do śmiechu.armen1pl pisze:Przedewszystkim na takie filmiki jest odpowiedni dział viewtopic.php?f=9&t=43&view=unread#unread
Anyway, gdybym dał radę to bym przesunął ten wontek, ale nie widzę takiej opcji, więc pozostaje powiedzieć sorry.
No właśnie. Ja mam za sobą na razie raptem kilka godzin jazdy a też mi się to już przydażyło. Myślałem, że to ludzka głupota ewentualnie złośliwość, a tym czasem to prawo natury. Dla tego mnie to zainteresowało.armen1pl pisze: Ja już miałem pare przypadków że kierowca samochodu źle ocenił odległość przy lewoskręcie, ja w takiej sytuacji widzac samochód który przymierza się do skrętu odruchowo odejmuje gaz i kłade palce na klamkę.
Brak mi koncepcji na fajną stopkę. Ale pracuję nad tym zagadnieniem.