dieta 2013
Re: dieta 2013
dlatego własnie je się 4-5 mniejszych posiłków dziennie, a nie 1 duży. Taki system nakręca metabolizm i nie doprowadza do efektu o którym piszesz.
- kubatron2
- klepacz
- Imię: jakub
- województwo: małopolskie
ja dziennie 5 km rowerkiem z psem pozniej 60 min trenimgu brzuszki ławeczka hantelki przed snem 1.5 km biegania z psem do tego d-test plus spalacz hyper shred.i waga idzie całkiem niezle wzrost siły.a i przy okazji i mój pies niezle przypakował 

- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
Jak zpodalem kumplowi diete to tez tak bylo ....organizm oszalał i kumpel mial dwutygoniowe zatwardzenie
kubatron jak zawsze idzie po calosci
....skąd Ty bierzesz na to czas....ehhhh

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- puzon
- klepacz
- województwo: opolskie
- Kontakt:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
kubatron wszystko fajnie, tylko nie wal wątroby spalaczami...brałem to gówno też swego czasu i lekko jednak chyba wątróbka nie domaga po tych specyfikach ... 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- kubatron2
- klepacz
zalerznie jakiego typu to były spalacze a dwa nie mam zamiar tego brac niewiadomo ile mam swoj rozsadek.co do tego skad biore na to czas .nie mam dzieci zony itd ale mieszkam sam w duzym domu to zajec jest masa.ale gdy dzien sie madrze rozplanuje i jest sie mistrzem świata w robieniu 2w 1 miedzy czasie.to sie wyrabiam.najwarzniejsze zeby nie szukac wymowek do odpuszczania choc by jednego dnia bo wtedy lipa z tego nam wyjdzie ,,nie da sie byc troche w ciąży,,
powodzenia sobie i wam życze, ps nie żrec nic na noc i nic w panierkach, 

-
- teksciarz
- Kontakt:
ja sobie zorganizowałem czas w ten sposób, że do roboty mam na 7 rano, a przed robotą na godzinę- półtorej bieganie albo rower tak 2-3 razy w tygodniu, teraz to z czołówką i dobrymi halogenami na rowerze, ale jak się dzień wydłuży to wypasiona sprawa o świcie pobiegać jak zwierzaki jeszcze otumanione i na sarne albo zająca można wpaść w lesie. Od 2 lat tak robię i się sprawdza, tylko wieczorem usypiając syna zaspypiam często przed nim
- kubatron2
- klepacz
jakis sukces jest 3kg w tydz.zostało jeszcze 5 

- Rozan
- klepacz
@kubatron - przecież 1.5km biegu to nawet nie jest 10 min... lepiej ten czas na skakance poskakać...
- harylog
- zadomowiony
- Imię: Tomek
Z mojej strony mogę doradzić kontakt z Dietetykiem, najlepiej w porozumieniu z lekarzem.
Ja w taki sposób ustaliłem sobie 2 lata temu dietę, zgodną z moim stylem życia/pracy, upodobaniami kulinarnymi itd.
Poniżej dieta jaką przerabiałem (9kg w ~3 miesiące, w tym 7kg masy tłuszczowej).
skan1
skan2
skan3
skan4
skan5
skan6
skan7
skan8
Ogólnie organizm mi się po 3 dniach przyzwyczaił i nie chodziłem w ogóle głodny.
Wg. Dietetyka 50% sukcesu tej diety to ścisłe pilnowanie regularnych godzin posiłków.
P.S. Efekt diety utrzymuje się długo, nawet po jej zaprzestaniu. Spowodowane jest to iż chudniemy z masy tłuszczowej, a nie jak to często bywa wody lub masy mięśniowej.
P.S.2 Oczywiście każdą dietę trzeba wspomóc takim cy innym ruchem. Jeśli przemieszczasz się wszędzie samochodem/motocyklem/autobusem to warto choćby zacząć od szybkich spacerów.
pozdr.
Ja w taki sposób ustaliłem sobie 2 lata temu dietę, zgodną z moim stylem życia/pracy, upodobaniami kulinarnymi itd.
Poniżej dieta jaką przerabiałem (9kg w ~3 miesiące, w tym 7kg masy tłuszczowej).
skan1
skan2
skan3
skan4
skan5
skan6
skan7
skan8
Ogólnie organizm mi się po 3 dniach przyzwyczaił i nie chodziłem w ogóle głodny.
Wg. Dietetyka 50% sukcesu tej diety to ścisłe pilnowanie regularnych godzin posiłków.
P.S. Efekt diety utrzymuje się długo, nawet po jej zaprzestaniu. Spowodowane jest to iż chudniemy z masy tłuszczowej, a nie jak to często bywa wody lub masy mięśniowej.
P.S.2 Oczywiście każdą dietę trzeba wspomóc takim cy innym ruchem. Jeśli przemieszczasz się wszędzie samochodem/motocyklem/autobusem to warto choćby zacząć od szybkich spacerów.
pozdr.
[XJ600S '95] > [VFR RC46 '98] / Skradziona 16.07.2013 

- zaba80r
- pisarz
- województwo: poza granicą Polski
Kiki cos sie nie odzywa a miał chyba w poniedziałek podać pierwsze rezultaty 

“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
Może wpadł już w anoreksję... 

- kubatron2
- klepacz
Rozan ja nie wiem moze ty jestes jakims biegaczem ja nie i nigdy niebyłem teraz juz biegam 3 km i poprzeczke bede sobie stopniowo podnosił.a nie ze napierd..km jezor se bede przydeptywał i obrzydze sobie bieganie do konca życia.a druga sprawa jest tak ze mieszkam sam wracam o 17 z pracy.i mi mama jesc nie gotuje prania nie robi i domku niesprzata tak ze wicze ruszam sie na tyle na ile czas mi pozwala choc i tak ide spac o 24.bo roboty koło domu masa.kto ma to wie jak to jest.nawet zaba80r napisał skad ja mam na to czas.tak ze robie ile moge ważne ze robie co kolwiek a nie siedze z paką chipsów i piwem przed tv.
- kiki
- ostry klepacz
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jestem jestem
- ważyłem się dzisiaj bo w poniedziałek zaspałem do roboty 
wynik -112,7 kg
Jeden kg mniej
- może nie dużo ale takie tempo mi odpowiada a dodać należy, że nie zacząłem jeszcze ćwiczyć. Kurde łatwiej mi jest odstawić słodycze i chipsy aniżeli alkohol ... 

wynik -112,7 kg
Jeden kg mniej

- kubatron2
- klepacz
kiki jesli odstawiłes węglowodany to zaczniesz tracic duzo wody stąd moga byc duze spadki .powodzenia trzymam kciuki.i bierz sie za cwiczenia raz dwa osiem