Witam Was serdecznie
Witam Was serdecznie
Witam.
Młody ślonzok... który jednak posiadł możliwość pisania poprawną polszczyzną (ale z częstymi ortami) wita Was bardzo serdecznie.
Powody zalogowania się na tym forum są dwa:
Primo: Po 1,5 roku przerwy od moto (latane okazyjnie na sprzętach od znajomych) postanowiłem zmienić co nie co i wrócić do swoich własnych dwóch kółek.
No i tutaj wybór jest trojaki. Wcześniej była XX i niestety była za ciężka dla mnie (170cm w cylindrze). Po głowie chodzi mi Haya ale to też kawał krowy. No i ostatnio pojawił się pomysł VFR800 V-tec. Jako że polowanie najlepiej zacząć od zapoznania się ze zwierzyną poharcuje sobie po Waszym forum i poszukam.
Secundo: Gdzieś trzeba trochę pospamować:P
Także wszystkim życzę szerokości i gumowych drzew.
Młody ślonzok... który jednak posiadł możliwość pisania poprawną polszczyzną (ale z częstymi ortami) wita Was bardzo serdecznie.
Powody zalogowania się na tym forum są dwa:
Primo: Po 1,5 roku przerwy od moto (latane okazyjnie na sprzętach od znajomych) postanowiłem zmienić co nie co i wrócić do swoich własnych dwóch kółek.
No i tutaj wybór jest trojaki. Wcześniej była XX i niestety była za ciężka dla mnie (170cm w cylindrze). Po głowie chodzi mi Haya ale to też kawał krowy. No i ostatnio pojawił się pomysł VFR800 V-tec. Jako że polowanie najlepiej zacząć od zapoznania się ze zwierzyną poharcuje sobie po Waszym forum i poszukam.
Secundo: Gdzieś trzeba trochę pospamować:P
Także wszystkim życzę szerokości i gumowych drzew.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Re: Witam Was serdecznie
Vitek jest wyższy od poprzednich modeli VFRzurugula pisze: No i ostatnio pojawił się pomysł VFR800 V-tec.

wiem, bo dosiadałam(nie swoje

Vitka z Gdyni

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- Doozer
- bywalec
- Imię: Sylwester
- województwo: zachodniopomorskie
Witamy serdecznie. Najlepiej jakbyś dosiadł modeli które cię interesują i wtedy zdecyduj...
Powodzenia i oby wybór był jeden..hehehe pozdro i LwG
Powodzenia i oby wybór był jeden..hehehe pozdro i LwG
Życie to wyścig. Wszystko co jest przedtem i po - jest tylko oczekiwaniem...
Steve McQueen
Steve McQueen
- Marsel
- pisarz
- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Siemka, wybór może być tylko jeden oczywiście i jak zawsze słuszny, powiedzieć by się chciało ..wybornie..
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac kolegę

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE