MadziX pisze:ale rasistowskie żarciki się Was trzymają...

MadziX - jaki rasizm?! przeciez ja
KOCHAM ASFALT!!!
i trzymam się go wszystkim co mam
a tak powaznie to dzielę ludzi na dobrych i złych, mądrych i głupich, a nie według koloru skóry, wyznania, preferencji seksualnych, ilosci owłosienia na głowie, torsie czy plecach czy tym bardziej urody (np. Leonardo di Caprio wogóle mnie nie kręci).
Podczas studiów i pływania po morzach i oceanach miałem okazję poznać przedstawicieli krajów arabskich, Azji, Czarnego Lądu - to może dziwne, ale odsetek debilizmu jest tam dokładnie taki sam jak wśród tzw. białych.
W Anglii w Margate (to taki troszkę angielski Sopot) mam dwóch przyjaciół - jeden jest Szkotem drugi Angolem i sa tak wspaniałymi ludźmi i kumplami, ze podobnych można tylko szukać wśród VFR-Ownersów. A to, że mają odmienną preferencję seksualną to ich prywatna sprawa - mnie to zupełnie nie przeszkadza. Wprost przeciwnie - jak idziemy to pubu to mam mniejszą konkurencję. jedno mnie tylko dziwi - że Szkot woli irlandzką whiskey od prawdziwej szkockiej whisky. Ale kto zrozumie Szkota? Szczególnie jak nawija po celtycku.
Marka motocykla tez mi nie przeszkadza, chociaz najlepiej jak to jest Honda... a jak Honda to oczywiśnie... CB250

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS