Ja juz jestem do 16

zbyl
dziwisz sie ?mozliwe, ze tak sie fajnie sklada przez obnizenie przodu i podniesienie tylu. jak na razie te zmiany wyszly na + dla vfr. nie trzeba uzywac zadnej sily - sama sie sklada.
Yaco ma takie "cu?", tylko jest ?lepa kiszka i jeszcze nie wyczai? tematusebavfr pisze:Witam potrzebuje info od u?ytkownik?w opon Dunlop D 220, czy kto? na takich ?miga?
seba.
A to mo?e by? niepokoj?ce. Ot?? niekt?rzy uzytkownicy Conti skar?yli si? na jako?? gum wyprodukowanych w Korei. Informacja pochodzi z dobrego serwisu oponiarskiego. Co prawda z wymian? wadliwych gumek nie by?o nigdy problemu ale jednak... Nie wiem na czym polega?y wady.Produkuj?ca opony mi?dzy innymi dla:Continentala.
Mog? ju? skomentowa? zachowanie Conti na mokrym i w deszczu. Pomimo, ?e prz?d by? jeszcze niedotarty (n?wka) oponki ?wietnie da?y sobie rad? w du?ym deszczu i na mokrych nawierzchniach. Nie by?o ?adnych niespodzianek: hamowanie bez zarzutu, winkle bez uwag (wiadomo, ?e ostro?nie).Karol656 pisze:Nast?pne oponki to b?dzie wyb?r Vlada
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 230 gości