Do tego jeżdżony przez kobietę w niedzielę do kościoła, nie palone w środku, nic nie stuka, nic nie pukaklosiewi pisze:Bo to motur dla emeryta i to jest powodem sprzedażyDżambo pisze:Pewnie chce sprzedać

Do tego jeżdżony przez kobietę w niedzielę do kościoła, nie palone w środku, nic nie stuka, nic nie pukaklosiewi pisze:Bo to motur dla emeryta i to jest powodem sprzedażyDżambo pisze:Pewnie chce sprzedać
Jak chcesz, to pomogę Ci dodrukowaćkifer pisze:Dżambo umowę mam gotową. Tylko biletów narodowego banku polskiego mi trochę brakuje.
St@ry pisze:Z tego, co słyszałem problem jest tylko z częściami, bo importer każe czekac nawet do 2 miesięcy. Peter jakie są Twoje doświadczenia w tym zakresie?
No i weź tutaj nie zmieniaj motocyklaRuda i Piotr pisze:St@ry pisze:Z tego, co słyszałem problem jest tylko z częściami, bo importer każe czekac nawet do 2 miesięcy. Peter jakie są Twoje doświadczenia w tym zakresie?
Mój Piotr nigdy takich problemów nie miał
Zresztą jego moto sie nie psuło
Teraz wspomina swojego Triumpha i żałuje, że sprzedał
Mało palił i te osiągi
R
Arylian pisze:No i weź tutaj nie zmieniaj motocyklaRuda i Piotr pisze:St@ry pisze:Z tego, co słyszałem problem jest tylko z częściami, bo importer każe czekac nawet do 2 miesięcy. Peter jakie są Twoje doświadczenia w tym zakresie?
Mój Piotr nigdy takich problemów nie miał
Zresztą jego moto sie nie psuło
Teraz wspomina swojego Triumpha i żałuje, że sprzedał
Mało palił i te osiągi
RWszędzie reklama Triumpha.
Naprawdę zaczynam się zastanawiać nad tym srebrnym egzemplarzem ...
He he. Nie to, że jestem nie za bardzo koleżeński, ale zastanowię się na początku sam. I zróbimy tak, że jeśli wyjdą nici to puszczę farbę co i jak.Ruda i Piotr pisze:Arylian pisze: No i weź tutaj nie zmieniaj motocyklaWszędzie reklama Triumpha.
Naprawdę zaczynam się zastanawiać nad tym srebrnym egzemplarzem ...
A możesz napisać ile ma kosztować ?? Może być na pw![]()
Może My o nim pomyślimy
R
chyba że chodziło Ci o stelaż pod kufer centralny toArylian pisze:Jak wygląda sprawa ze stelażem, centralką ? Jakieś specjalne wymagania ? Cena ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości