SYLWESTER dla Ownersow 2011
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
SYLWESTER dla Ownersow 2011
Dziś podczas Wigilii wpadliśmy na pomysł zorganizowania Sylwestra dla Ownersow i znajomych np: w górach.
Wiem że może troszkę późno pokazuję się ta informacja ale może jeszcze coś uda się ogarnąć jest kwestia chętnych i znalezienia jakiegoś lokum.
Jeśli ktoś ma informacje o jakimś wolnym domku do wynajęcia, lub pensjonacie...dajcie znać.
W ostateczności zawsze można zamówić duuuzy stolik na jakimś balu, gdzie zawsze jest dobra zabawa przy muzyce na żywo, gorącym żarciu i zimnej wódeczce. Koszt znikomy i wszystkim blisko.
Czekam na pomysły i wiemy, ze jeden z Ownersow ma domek w górach, może się pochwali...nic na sile...
Wiem że może troszkę późno pokazuję się ta informacja ale może jeszcze coś uda się ogarnąć jest kwestia chętnych i znalezienia jakiegoś lokum.
Jeśli ktoś ma informacje o jakimś wolnym domku do wynajęcia, lub pensjonacie...dajcie znać.
W ostateczności zawsze można zamówić duuuzy stolik na jakimś balu, gdzie zawsze jest dobra zabawa przy muzyce na żywo, gorącym żarciu i zimnej wódeczce. Koszt znikomy i wszystkim blisko.
Czekam na pomysły i wiemy, ze jeden z Ownersow ma domek w górach, może się pochwali...nic na sile...
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: SYLWESTER dla Ownersow 2011
Trochę bardzo późno, mam kilka namiarów na noclegi ale okres sylwestrowy to już zajęty do 2016 roku jest tak samo jak świąteczny.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
GÓRY ALE NISKOPIENNE 

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- kifer
- pisarz
heheheheheh każdy kto stamtąd wraca to zadowolony jest!!! 

"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Stuwka
- klepacz
- Imię: Konrad
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Kifer a kiedy ty wpadniesz ? 

- Żeton
- klepacz
- Kontakt:
niop super ze góry mnie to też pasuje to tylko teraz może ktoś z tamtych stron by się rozejrzał czy coś da rade ogarnąć

1. arcziartur +1

1. arcziartur +1
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- kifer
- pisarz
Wpadać to nie....
Ale pewnie, że przyjadę, szczególnie jak sprzęta nabędę (drogą kupna lub zaboru mienia) bo już wytrzymać nie mogę.
Ale pewnie, że przyjadę, szczególnie jak sprzęta nabędę (drogą kupna lub zaboru mienia) bo już wytrzymać nie mogę.
"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Żeton
- klepacz
- Kontakt:
Polecam tą pierwszą opcję bo za tą drugą to hmm tak troszkę nie bardzokifer pisze:Wpadać to nie....

Można się bardzo zdziwić