, bo chyba ja muszę zajrzeć do tego nieszczęsnego termostatu
Temperatura w trasie nie podnosi się więcej niż 66-68 stopni, długo sie rozgrzewa i moto więcej spala drogiego paliwa

.
.

Dobrze jest wszystko robić zanim silnik jest ciepły. Ja szybko się za wszystko zabrałem i wtryski wyciągnąłem bez problemu. Później musiałem je jeszcze raz ściągać i jak króćce były zimne to ciężko było. Trzeba to czymś podważyć. Może pomogła by zwykła suszarka do włosów podgrzać trochę gumy i powinno zejśćwolkan pisze:Jestem na etapie wyciągania wtrysków, poluźniłem dolne opaski, a wtryski ani drgną

Suszarka + dźwignia za pomocą trzonka od młotka dały radęKudlaty pisze:Dobrze jest wszystko robić zanim silnik jest ciepły. Ja szybko się za wszystko zabrałem i wtryski wyciągnąłem bez problemu. Później musiałem je jeszcze raz ściągać i jak króćce były zimne to ciężko było. Trzeba to czymś podważyć. Może pomogła by zwykła suszarka do włosów podgrzać trochę gumy i powinno zejśćwolkan pisze:Jestem na etapie wyciągania wtrysków, poluźniłem dolne opaski, a wtryski ani drgną
 Termostat okazał się całkowicie otwarty, więc praca nie pójdzie na marne. Oby teraz to prawidłowo poskładać.
 Termostat okazał się całkowicie otwarty, więc praca nie pójdzie na marne. Oby teraz to prawidłowo poskładać.

. osobiście nie wymieniałem jeżeli nawet to wolał bym dopłacić te 25zl
 . osobiście nie wymieniałem jeżeli nawet to wolał bym dopłacić te 25zl

w moim przypadku sprawdzałem przed chwilą z upustem to 0koło 150zl  . A ja myślałem zdrowym rozsądkiem że to kwota 40 , 50 zl
  w moim przypadku sprawdzałem przed chwilą z upustem to 0koło 150zl  . A ja myślałem zdrowym rozsądkiem że to kwota 40 , 50 zl   

Przy tej wartości zaczyna się otwieraćFakir pisze:jest wybite na termostacie "82 stopnie celsjusza" i przy takiej się otwiera, czy to wartość oryginalna?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości