No k...a, gdzie napisałem że jestem fanatykiem subkultur motocyklowych? NIE, nie jestem członkiem/sympatykiem żadnego klubu MC.DJ CAT pisze:...Natomiast z Panami typu kubatron2 lub ivan chętnie dalej poprowadzę wymianę zdań, aby im uświadomić, że błądzą, a już z całą pewnością pomylili fora. ...
Poza restrykcjami na forum ryzykuję najwyżej przypadkowe spotkanie z wymienionymi w tym poście dwoma fanatykami subkultur motocyklowych ( będących też jak mniemam ich wybitnymi znawcami ). Myślę, że jeśli łaskawy los pozwoli spotkać się gdzieś na drodze to sobie poradzę i to sam, bez pomocy kilkudziesięciu kolesi klubowych. Albo sobie nie poradzę, co też jest możliwe. Życie jest takie, że pisze własne scenariusze.
Jestes dumny z tego, ze nie jestes w stanie uszanowac czegos, czego wprawdzie nie rozumiesz, ale co szanuja ludzie, ktorzy stworzyli to wczesniej od ciebie.Gregory pisze:Mam obszyte plecy tak jak stuwka. Zrobiłem w tym kombi po Polsce ponad 25kkm, klub MC mam 5 km od miejsca zamieszkania i nikt mi jeszcze nic nie powiedział, zaczepił tzn. Owszem - ktoś powie: zawsze musi być ten pierwszy raz - oki, tylko, że to będzie jakiś debil, bo spotykałem MC i jakoś nikt nic nie robił- nie mówił. Moim zdaniem tylko młodzi ( pragnący się wykazać) lub mocno nawaleni będą narzucać to "ich" prawo każdemu.
Akurat ty zaczynasz zdanie na "Szanujmy sie"??? Przeciez to czysta prowokacja, z twoja naszywka i nic wiecej!Gregory pisze:Szanujmy się, ale każdy ma rozum w głowie i wie, że jak się kogoś uderzy to można iść do paki za napaść.
Aha, chodzi o kase... nie o naszywki! To ty jestes jakims znawca MC tak?Gregory pisze:Moim zdaniem, jeżeli nie wiecie o co tak naprawdę chodzi ( bo na pewno nie o noszenie naszywek na plecach) to chodzi o kasę![]()
Na ilu prawdziwych zlotach MC byliście![]()
![]()
A wiecie ile kosztuje bycie w klubie MC - jako zwykły członek![]()
![]()
też Cie witamy "znawco zasad" ale powitalnia jest tu : viewforum.php?f=33Quastl pisze:Jestes dumny z tego, ze nie jestes w stanie uszanowac czegos, czego wprawdzie nie rozumiesz, ale co szanuja ludzie, ktorzy stworzyli to wczesniej od ciebie.Gregory pisze:Mam obszyte plecy tak jak stuwka. Zrobiłem w tym kombi po Polsce ponad 25kkm, klub MC mam 5 km od miejsca zamieszkania i nikt mi jeszcze nic nie powiedział, zaczepił tzn. Owszem - ktoś powie: zawsze musi być ten pierwszy raz - oki, tylko, że to będzie jakiś debil, bo spotykałem MC i jakoś nikt nic nie robił- nie mówił. Moim zdaniem tylko młodzi ( pragnący się wykazać) lub mocno nawaleni będą narzucać to "ich" prawo każdemu.
Robisz to jeszcze do tego zlosliwie. Nie oczekuj wiec, ze beda szanowac ciebie. To ty przekroczyles granice i weszles do subkultury swiata motocyklowego, bo kluby MC juz tam byly.
Ale zapewne jestes jednym z tych, ktorzy prowokuja a potem na forach pisza ze "dostali za nic" lub "mieli prawo do tego".
Akurat ty zaczynasz zdanie na "Szanujmy sie"??? Przeciez to czysta prowokacja, z twoja naszywka i nic wiecej!Gregory pisze:Szanujmy się, ale każdy ma rozum w głowie i wie, że jak się kogoś uderzy to można iść do paki za napaść.
Ale nie wiem czy slyszales, ze czasami sa tacy w klubach MC, ze przez ten twoj brak szacunku zapominaja o tej pace, bo sie tak denerwuja.
Aha, chodzi o kase... nie o naszywki! To ty jestes jakims znawca MC tak?Gregory pisze:Moim zdaniem, jeżeli nie wiecie o co tak naprawdę chodzi ( bo na pewno nie o noszenie naszywek na plecach) to chodzi o kasę![]()
Na ilu prawdziwych zlotach MC byliście![]()
![]()
A wiecie ile kosztuje bycie w klubie MC - jako zwykły członek![]()
![]()
No nie, to w takim razie na ilu zlotach MC byles TY? Ale tych "prawdziwych"!
No a to mnie teraz naprawde interesuje. No ile kosztuje takie bycie w klubie MC??? Podziel sie z nami ta informacja!
Wez chlopie daj se spokoj i jesli juz nie szanujesz zasad ktore panuja na prawie calym swiecie w scenie motocyklowej to przynajmniej uszanuj twoich kumpli w tym forum i nie wciskaj im jakis kitow, bo jeszcze ci ktos uwierzy i tez sobie naszyje. A co powiesz, jak ten ktos potem gdzies bedzie mial przez to problem? Co? Sorry, pomylilem sie? Jednak gowno wiem? Nie warte bylo?
Byc moze dla ciebie taka naszywka jest malo warta, ale dla kogos innego moze byc symbolem czegos, czego nie mozna ci wytlumaczyc. Ale ty, jako oczywiscie "ten co ma prawo do tego", nie chcesz tego uszanowac!
Wydybal bys tez dziewczyne twojego najlepszego kumpla, tylko bo "masz do tego prawo"??? Tez nie jest zabronione! A gdyby twoj kumpel potem ci przylozyl, to co... tez go do paki wsadzisz?
Jesli nie, to znaczy ze rozumiesz o co chodzi. A jesli tak, to tez rozumiesz, ale jestes smieciem i ci sie nalezy.
Uwazam wprawdzie ze jest to nie istotne dla tematu kim ja jestem, no ale jesli dla was wazne:ppamula pisze:Jesteś strasznie anonimową osobą. Nie podałeś ani wieku ani skąd jesteś?
W jakim klubie MC jesteś?
Jak masz na imię?
Czy tam skąd pochodzisz kluby MC są zarejestrowane? Jako stowarzyszenia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości