Duże naszywanki klubu na plecy
- Diego
- klepacz
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Ciekaw jestem jak reagują na dresów z logo adidasa na plecach,na pracowników Biedronki z wyszytymi napisami......dajcie spokój to tylko internetowy klub VFRkowy,zrzeszający ludzi dobrej woli lubiących się na wzajem i zapier..na moto.
Policja ma zajebiaszcze naszywki na plecach POLICJA i jakoś nie widziałem żeby goście z mc naparzali ich za to,albo kazali policmajstrom ściągać naszywki ze skóry motocyklowej.
Wiem to extremum........dlatego mam w dupiu kluby mc itd......jestem wolny,nic nie muszę.....izi rajder
Jak komuś wpadnie do łba,żeby przekształcić nasz "klub" w coś na kształt klubów MC,to ja robię wypad ale wcześniej osobiście skopię dupę pomysłodawcy.
BTW
" MC Policja"
ciekawe co robiłby świerzak????
Policja ma zajebiaszcze naszywki na plecach POLICJA i jakoś nie widziałem żeby goście z mc naparzali ich za to,albo kazali policmajstrom ściągać naszywki ze skóry motocyklowej.
Wiem to extremum........dlatego mam w dupiu kluby mc itd......jestem wolny,nic nie muszę.....izi rajder

Jak komuś wpadnie do łba,żeby przekształcić nasz "klub" w coś na kształt klubów MC,to ja robię wypad ale wcześniej osobiście skopię dupę pomysłodawcy.
BTW
" MC Policja"

- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
dajcie spokój, po ch**j bijecie piane, Grześ byłes wyjątkiem jesli chodzi o naszywke na plecach , ale wiesz dobrze że i Stuwka już miał "zaczepke" w tej sprawie, tak jest przyjęte i koniec , czy skoro w kodeksie masz ze zabójstwo jest złe to wychodzisz na ulice i mordujesz ludzi bo jesteś izi raider ? nie sądze, wiec skończe pier**lić bo to do niczego nie prowadzi 

- sams0n
- teksciarz
- Imię: Szymon
- województwo: podlaskie
Około 2 dni temu dowiedziałem się że są kluby MC FG - szczerze interesuje się motocyklami jako samymi maszynami ich techniką oraz nowościami na rynku i tyle.
Jeśli chodzi o naszywki znalazłem coś takiego
http://www.klubymotocyklowe.pl/info1s.html
Jeśli chodzi o te kluby i "ich" normy obszycia kamizelek czy ubioru (choć napisali jasno - kamizelki) to mając naszywkę jakąkolwiek na plecach niech idą do psychologa bo mają problemy emocjonalne albo niech to sprostują. Jest napisane też jasno że ich zloty są tylko dla członków klubów?
Jeśli tak to.. proszę spojrzeć na MOTO SERCE w kwietniu w Świdnicy - zapraszają ludzi na quadach i innych motocyklistów. Czyli rozumiem że to mam potraktować jako otwarte zaproszenie dla niezrzeszonych ?
Jeśli chodzi o naszywki znalazłem coś takiego
http://www.klubymotocyklowe.pl/info1s.html
Jeśli chodzi o te kluby i "ich" normy obszycia kamizelek czy ubioru (choć napisali jasno - kamizelki) to mając naszywkę jakąkolwiek na plecach niech idą do psychologa bo mają problemy emocjonalne albo niech to sprostują. Jest napisane też jasno że ich zloty są tylko dla członków klubów?
Jeśli tak to.. proszę spojrzeć na MOTO SERCE w kwietniu w Świdnicy - zapraszają ludzi na quadach i innych motocyklistów. Czyli rozumiem że to mam potraktować jako otwarte zaproszenie dla niezrzeszonych ?
"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee
- sams0n
- teksciarz
- Imię: Szymon
- województwo: podlaskie
To ok niech CI będzie że nic sobie nie przyszyje bo mam już gotowy nadruk np na koszulce VFR OC i co teraz? Jeśli nie podszywam się pod wasze normy obszycia i komuś to przeszkadza to sorry od dziś będę gnębić emocjonalnie ludzi którzy nie mają czerwonych VFR bo to jedyny słuszny kolor 

"Deski nie oddają ciosów"- Bruce Lee
-
- teksciarz
Kluby FG, kongres MC i co jeszcze......... - duże chłopy a zachowują się jak małe dzieci, co zbyt dużo razy obejrzały "Biker Boys"
ja jak widzę tych podtatusiałych panów na ich pokrytych chromem maszynach z dużą ilością frędzli i frędzelków z dumą obnoszących obszyte plecy jako największy zaszczyt, to mnie pusty śmiech ogarnia. Swoje rytuały mogą stosować wśród swoich członków, natomiast od tego, co inni mają na plecach to przysłowiowe "trzy d...py w bok". Żyjemy w wolnym kraju i nikt mi nie będzie dyktował, co mogę sobie przyszywać na plecach, tyłku, nodze, ręce lub każdej innej części ciała. Zdrowia życzę temu, co by chciał cokolwiek ze mnie zdjąć lub odpruć w miejscu publicznym. A na swoich zlotach niech sobie MC-chłopcy robią, co im się podoba.

Każda Honda dobrze wygląda. Nic innego nie powiem, bo bym ryzykował zdrowiem:)
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
Piszta co chceta, nie o to chodzi 
Ich siła to ilość, rzadko się widuje pojedyńczego MC'ka, więc tutaj można sobie wylewać flustracje na ekran a jak jest w realu to większość już wie a reszta się dowie.
My jesteśmy tylko "izi" i się znamy jednak oni są świetnie zoorganizowani.
Cięcie strojów i zrywanie naszywek to sporadyczne przypadki, jednak się zdarzają.
A dla tych co szukają mocnych wrażeń proponuje "podskoczyć".
Wszyscy znamy swoje miejsca, nikt nikomu w drogę na złość nie wchodzi i niech tak pozostanie

Ich siła to ilość, rzadko się widuje pojedyńczego MC'ka, więc tutaj można sobie wylewać flustracje na ekran a jak jest w realu to większość już wie a reszta się dowie.
Cięcie strojów i zrywanie naszywek to sporadyczne przypadki, jednak się zdarzają.
Wszyscy znamy swoje miejsca, nikt nikomu w drogę na złość nie wchodzi i niech tak pozostanie

- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
słuchajcie Hammera, bo on jest MCMC_Hammer pisze:Piszta co chceta, nie o to chodzi

-
- teksciarz
Maciek ja bym na Twoim miejscu mocno uważał, bo w nicku na początku masz właśnie MC (jak to wyżej napisano) i jak się "kongresmeni" dowiedzą, to dostaniesz łomot dlatego, że Twojego MC nie zatwierdził kongres
. A może byśmy ich ładnie poprosili w drodze wyjątku żeby zatwierdzili, bo inaczej czeka Cię zmiana ksywy albo jeszcze coś gorszego przedtem
A i na Twojej czerwonej VFR pamiętam pięknie naklejone na zadupku MC. Nawet nie wiesz chłopie ile ryzykowałeś.........

A i na Twojej czerwonej VFR pamiętam pięknie naklejone na zadupku MC. Nawet nie wiesz chłopie ile ryzykowałeś.........
Każda Honda dobrze wygląda. Nic innego nie powiem, bo bym ryzykował zdrowiem:)
- Hubu
- klepacz
- Imię: Hubert
teraz następny się wypowiedział i jego też słuchajcie, bo to nie MC, ale za to DJ !!!DJ CAT pisze:Maciek ja bym na Twoim miejscu mocno uważał, bo w nicku na początku masz właśnie MC (jak to wyżej napisano) i jak się "kongresmeni" dowiedzą, to dostaniesz łomot dlatego, że Twojego MC nie zatwierdził kongres. A może byśmy ich ładnie poprosili w drodze wyjątku żeby zatwierdzili, bo inaczej czeka Cię zmiana ksywy albo jeszcze coś gorszego przedtem
![]()
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
zwyczajny zbieg okolicznościDJ CAT pisze:bo w nicku na początku masz właśnie MC

swoje przeszedłem, ale nie było chętnego do oderwania naklejkiDJ CAT pisze:pamiętam pięknie naklejone na zadupku MC. Nawet nie wiesz chłopie ile ryzykowałeś.........

Swoje wiem i za nim będziecie się niepotrzebnie burzyć to zastanówcie się, niektórych rzeczy się nie zmieni.
Dla sprostowania nie boję się MC'ków bo nie mam ku temu powodów i tak jest lepiej dla obu ze stron.
- ivan
- klepacz
- Imię: Mariusz
Są pewne ustalenia wśród braci motocyklowej całego świata i radziłbym się ich trzymać. Jeśli ktoś jednak lubi prowokować to proszę bardzo, ale żeby później nie miał pretensji że ktoś mu zrobił kuku z tego powodu. Nie ważne czy nam się to podoba czy nie musimy uszanować istnienie MC i ich założenia. Mimo że jest to często grupa podstarzałych tatusiów z brzuszkami to organizację mają o niebo lepsze niż w wojsku (chyba, bo w wojsku nie byłem...).
Ok, mamy wolny kraj i możemy robić co chcemy ale na podobnej zasadzie proponuję się przespacerować w szaliku Legii w Poznaniu lub odwrotnie, wrażenia na pewno będą niezapomniane... Można? Można, tylko po co?
Ok, mamy wolny kraj i możemy robić co chcemy ale na podobnej zasadzie proponuję się przespacerować w szaliku Legii w Poznaniu lub odwrotnie, wrażenia na pewno będą niezapomniane... Można? Można, tylko po co?