Inaczej ktoś będzie musiał prześledzić całą listę i wykonać tę pracę za kogoś z możliwością pominięcia jeszcze kogoś.

Myślę, że wszystko jasne w temacie prohibicjiVlaad pisze:Wiedz, że tam blisko do północnej granicy z Kalilingradskoj obłastiej... najlepszy spiryt na bazarku można nabyć w cenie wody mineralnej
taka mała prowokacja z mojej storny..Vlaad pisze: Uuuuuuuuu MadziX, to żeś pojechała. Wiedz, że tam blisko do północnej granicy z Kalilingradskoj obłastiej... najlepszy spiryt na bazarku można nabyć w cenie wody mineralnej![]()
![]()
hmm..czyli ta butelka to tylko pretekst...Daniel VTS pisze: MadziX a nie pomyślałaś, że ja Cebie poczepiać się chcę, a nie butelki???
Little Sister pisze:Ja tez zamawiam naszywki, sztuk 2. Czcionka #1 jesli łaska
Może śmiesznie to zabrzmi ale stało się, mors wykrakałmors pisze:prosimy - jesli łaska przekopiowac CAŁĄ listę i dopisać się NA KOŃCU.
Inaczej ktoś będzie musiał prześledzić całą listę i wykonać tę pracę za kogoś z możliwością pominięcia jeszcze kogoś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości