Centurium czyli spotkania Polski centralnej
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Dre-siQ, w odniesieniu do Twojej propozycji dla McMłotka - (ciekawe kiedy się wścieknie, że go tak nazywam
że nie mamy nic przeciwko, i może zabrać antybiotyk na spotkanie:

oraz widząc Twój ostatni wpis....Dresik pisze:Możesz zabrać antybiotyk ze sobą, nie mamy nic przeciwkoMC_Hammer pisze:Ja jestem chory na antybiotyku
wpadnij z litrem, bo połówka może być przykrótko ;pDresik pisze:Jeżeli ktoś zlicza osoby na dziś to do mnie prawdopodobnie + 1,
jak dobrze pójdzie wpadnę z moją połówką
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
-
- klepacz
- Kontakt:
Osobiscie podobala mi sie pierwsza i druga czesc.C_L_K pisze: RETURN OF MOCZYNOS!!!

I dlaczego podejmujecie decyzje w swoim gornie, wykluczajac przy tym innych Centurionow. Jesli wydaje Wam sie ze jest to Wasze prywatne forum i wszystko potem mozna zamiesc pod dywan to grubo sie mylicie. Moze ja od wczoraj zostalem abstynentem i nie chce miec nic wspolnego z zadnymi Moczynosami

Może

PS. Ciacho, bylem ostatnio na prowincji w osrodku szkoleniowym, cala podloga pokryta linoleum

- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
O masz... Szarlotta będzie waliła - coś mi wypadło nie będę.
Znowu będzie agresywna, rozwali pół knajpy, pobije kelnerów, powylewa zupy innym gościom, zrobi siQ w szatni i będzie udowadniała, że to doskonałe miejsce do takich ekscesów.... a sajgon się zacznie, jak barman po tym wszystkim powie że już nie dostanie następnego drinka. Jak ktoś nie widział co się dzieje później, to może odtworzyć scenę finałową z filmu COMANDO z Arnoldem - tam uwzględnili wersję minimum, a człowiek demolka, czyli Sylwek S. od szarlotty uczył się najlepszych numerów. Ja to już przeżyłem, widziałęm, mam dość, nie znam się, zarobiony jestem, dziękuję postoję..............

Znowu będzie agresywna, rozwali pół knajpy, pobije kelnerów, powylewa zupy innym gościom, zrobi siQ w szatni i będzie udowadniała, że to doskonałe miejsce do takich ekscesów.... a sajgon się zacznie, jak barman po tym wszystkim powie że już nie dostanie następnego drinka. Jak ktoś nie widział co się dzieje później, to może odtworzyć scenę finałową z filmu COMANDO z Arnoldem - tam uwzględnili wersję minimum, a człowiek demolka, czyli Sylwek S. od szarlotty uczył się najlepszych numerów. Ja to już przeżyłem, widziałęm, mam dość, nie znam się, zarobiony jestem, dziękuję postoję..............

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Szarlotta pije dzisiaj? O w mordę , znowu będą dzwonić po policje, znowu te przesłuchania w roli świadków demolowania lokalu, znowu nocka na komisariacie...
Tak sobie właśnie przypomniałem, że skończył mi się pokarm dla żółwia i muszę kupić, a mogę to zrobić tylko wieczorem, bo w dzień jestem zajęty, czyli nie wpadnę jednak do grappy....
Udanej zabawy

Tak sobie właśnie przypomniałem, że skończył mi się pokarm dla żółwia i muszę kupić, a mogę to zrobić tylko wieczorem, bo w dzień jestem zajęty, czyli nie wpadnę jednak do grappy....
Udanej zabawy