Jak już pisałem, od 1.01 startuje w nowej pracy i na nowym, nieznanym mi dotąd stanowisku - będę bankowcem, takim z bakofisu
 w końcu "wsiadam" na mojego konika - analiza ekonomiczno-finansowa i zajmowanie się obszarami ryzyka
 w końcu "wsiadam" na mojego konika - analiza ekonomiczno-finansowa i zajmowanie się obszarami ryzyka  Jest bardzo dobrze, choć jak to na początku nowej ścieżki zawsze bywa, za psie pieniądze
 Jest bardzo dobrze, choć jak to na początku nowej ścieżki zawsze bywa, za psie pieniądze  .
.Kolejnym pozytywem wczorajszym była wizyta M. u mnie
 od 15 do 00:30 mniej więcej razem posiedzieliśmy, więc wciąż mi się gęba na myśl o wczorajszym dniu cieszy
 od 15 do 00:30 mniej więcej razem posiedzieliśmy, więc wciąż mi się gęba na myśl o wczorajszym dniu cieszy 
W nocy odwoziłem M. (przez zagubienie rachuby czasu, brak nocnych pociągów) traską Konin - Poznań, wylot ok. 23, powrót parę minut po 2. Kurdę, niby -11, niby zima, niby śnieg, a te 110 można było ciągle śmigać
 A2 - droga czarna, Poznań - droga czarna, Konin - nie mogę tego samego powiedzieć
 A2 - droga czarna, Poznań - droga czarna, Konin - nie mogę tego samego powiedzieć  uśmiałem się płacąc kartą na bramce. "Okienkowa" wzięła ode mnie kartę, wbiłem PIN, po czym kobietka z obsługi... zasnęła w tej swojej budce
 uśmiałem się płacąc kartą na bramce. "Okienkowa" wzięła ode mnie kartę, wbiłem PIN, po czym kobietka z obsługi... zasnęła w tej swojej budce  Bywa, było nie pić do rana przed pracą :p
 Bywa, było nie pić do rana przed pracą :p

i
  i