Wrocław i okolice - ŁĄCZMY SIĘ !!!
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Strzała Panowie, może któryś będzie chciał się karnąć...
viewtopic.php?t=9577
viewtopic.php?t=9577
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- tayayay
- teksciarz
- Imię: panie daj
- Kontakt:
niech mnie gęś kopnie! Jam też jest lokales i chcę z wami polatać! mogę, mogę, mogę??!?!
Choć widzę, że ekipa zna się już od lat paru, ale nowe mordy chyba zawsze się przydadzą
I fajnie by było, jakby mi ktoś wreszcie praktycznie wytłumaczył regulowanie tych zawieszeń, bo przez tydzień szczęśliwego posiadania fałefery nie załapałem jeszcze o co chodzi w tych śrubkach, pokrętłach i innych dźwigniach. Poprzedni sprzęcior, czyli Honda Shadow nie miała takich udziwnień
pozdro!
[ Dodano: 2010-05-05, 19:10 ]
pytanie do reprezentacji wrocławskiej, a zwłaszcza do rezydentów przecudnej dzielnicy zwanej Krzyki. Mianowicie - szukam garażu bliżej chaty, tj. ronda na powstańców śląskich. Od ponad roku muszę zapieprzać aż na pętlę na ślężnej i mi centralnie zbrzydło
Stąd pytanie - czy ktoś tutaj jest z okolicy i zna kogoś/sam ma garaż, kto chciałby wynająć miejsce na moje moto?

Choć widzę, że ekipa zna się już od lat paru, ale nowe mordy chyba zawsze się przydadzą

pozdro!
[ Dodano: 2010-05-05, 19:10 ]
pytanie do reprezentacji wrocławskiej, a zwłaszcza do rezydentów przecudnej dzielnicy zwanej Krzyki. Mianowicie - szukam garażu bliżej chaty, tj. ronda na powstańców śląskich. Od ponad roku muszę zapieprzać aż na pętlę na ślężnej i mi centralnie zbrzydło

Stąd pytanie - czy ktoś tutaj jest z okolicy i zna kogoś/sam ma garaż, kto chciałby wynająć miejsce na moje moto?
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Ładny macie ryneczek wieczorem a jak cieplo wczoraj bylo, naweet aktorzynę jakiego pytałem jak dotrzeć na rynek
szacun i rispect, staliśmy tam gdzie reszta moturów przy kwiaciarniach
:D:D hehe pozdro dla ekipy Wrocławia
nie zazdroszczę Wam dróg, jakaś masakra. 
wczoraj z moją lubą coś Nas trzasneło po śniadaniu i lecimy na Wrocław
a właściwi na Syców
ale śpimy we Wrocławiu i jedziemy na Syców
i tak też bylo, pogoda nie miętowa, jakoś dróg do bani w tamtej części PL. no chyba że Wrocław - Syców 

wczoraj z moją lubą coś Nas trzasneło po śniadaniu i lecimy na Wrocław

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Radarro
- klepacz
- Imię: Radek
- województwo: śląskie
Ehhh, Wro rynek wieczorową porą .... rozmarzyłem sie
No a drogi.. no jakieś są, cześć jeszcze Adolfa pamięte... Ale za to będziemy mieli stadion i jest super fontanna grająca. Musisz wiedzieć że władze Wro mają dziwne podejście n/t tego co jest temu miastu potrzebne
A ludzie jakoś żyć muszą i jeździć (stac w korasach)
Przy kwiaciarniach to jest Plac Solny - takie lokalne miejsce spotkań jak w Waw "pod Kolumną"
Czyli swój pierwszy Wro-lans macie zaliczony. A motór chociaż czysty był?
Czemu Syców? Macie tam jaką familię? To już prawie moje rodzinne rejony, jeszcze kawąłek dalej w stronę Waw.
Pozdr!

No a drogi.. no jakieś są, cześć jeszcze Adolfa pamięte... Ale za to będziemy mieli stadion i jest super fontanna grająca. Musisz wiedzieć że władze Wro mają dziwne podejście n/t tego co jest temu miastu potrzebne

Przy kwiaciarniach to jest Plac Solny - takie lokalne miejsce spotkań jak w Waw "pod Kolumną"

Czemu Syców? Macie tam jaką familię? To już prawie moje rodzinne rejony, jeszcze kawąłek dalej w stronę Waw.
Pozdr!
V4 + R6 Brotherhood
TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400

TS 350 -> 800Fi -> VTR SP1 -> RSV Tuono '03 -> VFR 400
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
pojechalismy zobaczyc kanapę
były prawie czyste 

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- elco
- klepacz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Gdybys przyjechal teraz zalapalbys sie na Juwenalia. Poza pieknym rynkiem, placem solnym, ostrowem tumskim czeka gro atrakcji
Niestety stan drog na dolnym slasku jest fatalny. Im dalej na poludnie tym gorzej. W walbrzychu mozna zeby zgubic. Krazyl kiedys taki malo smieszny zart - ze w Walbrzychu sa 3 drogi z czego 4 w remoncie
. Dobrze, ze chociaz autostrade mamy. Za jej wyjatkiem i drog krajowych reszta wola o pomste do nieba.

Niestety stan drog na dolnym slasku jest fatalny. Im dalej na poludnie tym gorzej. W walbrzychu mozna zeby zgubic. Krazyl kiedys taki malo smieszny zart - ze w Walbrzychu sa 3 drogi z czego 4 w remoncie

"Wystarczy by dobry człowiek nie robił nic a zło zatriumfuje" E.Burke.
- tayayay
- teksciarz
- Kontakt:
kaszana straszliwa z tymi drogami.
Ale też miejscówka na placu Solnym..... obrzydlistwo. Skręca mnie we flakach, gdy widzę tych panów w błyszczących kombiaczkach a-starsa na cudnie wypucowanych r-szóstkach, z poprzycieranymi pilnikiem sliderami i szukającymi skrzyni biegów prawą stopą
Nie słyszałem, żeby w pobliżu centrum był jakiś tor, a sprawiają wrażenie jakby był....
Bardzo smutne zjawisko, ale cóż...
Ale też miejscówka na placu Solnym..... obrzydlistwo. Skręca mnie we flakach, gdy widzę tych panów w błyszczących kombiaczkach a-starsa na cudnie wypucowanych r-szóstkach, z poprzycieranymi pilnikiem sliderami i szukającymi skrzyni biegów prawą stopą

Bardzo smutne zjawisko, ale cóż...
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Drogi na dolnymśląsku są fatalne, ale nie ma co narzekać, tylko trzeba uważać... co do solnego, to tam jest naprawdę spoko ekipa, jak się ich bardziej pozna to zmienia się o nich zdanie...
Co od wypadów na moto to ja na razie jestem wyjęty z zabawy, gdyż nie mam na czym i za bardzo nie jestem w stanie fizycznym i psychicznym, żeby wsiąść na moto...
Poniżej fota z mojego wypadu do Czech...
Co od wypadów na moto to ja na razie jestem wyjęty z zabawy, gdyż nie mam na czym i za bardzo nie jestem w stanie fizycznym i psychicznym, żeby wsiąść na moto...
Poniżej fota z mojego wypadu do Czech...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- Narwany
- pisarz
- Imię: Paweł
- województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Żeby rozwiać jakieś dywagacje, czy jeszcze żyje czy nie... Żyje, jechałem na szczęście sam... sytuacja była bardzo prosta, a zarazem złowieszcza .... między Harrachowem a jakąmś wioską czeską... parenaście zajebistych zakrętów z super nawierzchnią, więc co, pełen ogień, a co się będę... na jednym zakręcie przy prędkości grubo ponad 100, jak to w czechach na drodze jak jest jakaś szczelina to jest łatana smołom czy jakimś inny czarnym badziewiem... na tej właśnie smole uślizgnęło mi się przednie koło albo tylnie, dobrze już tego nie pamiętam, wpadłem w shimy a następnie położyło mi motor na bok i tak wpadłem do rowu... motór odbił się od rowu zaczął koziołkować i lecieć w moją stronę.... jakimś cudem nie doleciał do mnie tylko spadł obok mnie z 10cm obok... Ja jak wpadłem w rów, który na szczęście był z trawy i był mega miękki więc generalnie się "tylko" mocno potłukłem, biodro kolano ręka szyja itd.... więc dla mnie ten lot zakończył się bardzo szczęśliwie... bardzo... jak potem spojrzałem na ten zakręt to miałem do wyboru albo wpaść w/w rów albo w kamienną studzienkę albo dalej była brama wjazdowa i posesja..... jakimś cudem wpadłem gdzie wpadłem, ale w "dobre" miejsce.... jednym słowem szczęście w nieszczęściu....
Kto w młodości głupim nie był, Ten na starość nie zmądrzeje !!!
- tayayay
- teksciarz
- Kontakt:
łoł. No tak - ta fajna, kręta traska między Harrahovem a (zapewne, bo niewiele ich jest
) Trutnovem potrafi być zdradziecka. Sam bym się na niej kiedyś skasował razem z kumplem, bo mieliśmy własnie przypadek absolutnego braku oznakowania, że zaraz za winklem asfalt na naszym pasie jest wyrwany na 20 cm wgłąb
Czystym fuksem (żaden refleks by tu nie pomógł) weszliśmy szerokim łukiem i przejechaliśmy tuż nad krawędzią krateru. błe!
A te zakręty kuszą cholernie
Zajebista jest trasa. Ale gadałem kiedyś z kolesiem z serwisu Yamahy z Jeleniej Góry, który opowiadał o istnym monte carlo w karkonoszach i to (prawdopodobnie, ale jeszcze to sprawdzę) niby jest tą mekką Konradów Winkielriderów
:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=13

A te zakręty kuszą cholernie

http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=13
-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Witam Wrocław i okolice
Jako że w przyszłą sobotę nasz człowiek Argail wstępuje w związek małżeński,mam propozycję dla Waszego oddziału co byście zasilili szeregi osób obstawiających imprezę
Może znajdzie się u Was kilku chętnych i zorganizujecie sobie małą wycieczkę.Im więcej VFR-ek tym bardziej Pan Młody zadowolony
Z Wrocka daleko nie macie więc zapraszam w nasze strony
viewtopic.php?t=9395
Pozdrawiam

Jako że w przyszłą sobotę nasz człowiek Argail wstępuje w związek małżeński,mam propozycję dla Waszego oddziału co byście zasilili szeregi osób obstawiających imprezę

viewtopic.php?t=9395
Pozdrawiam