Czas odwiedzić Tor w Lublinie 2010-04-17
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Z przed chwili!
Jazdy na torze w dniu 17.04.2010r.zostają odwołane z powodu przedłużenia czasu obowiązywania Żałoby Narodowej do niedzieli 18 kwietnia 2010r.
Jazdy na torze w dniu 17.04.2010r.zostają odwołane z powodu przedłużenia czasu obowiązywania Żałoby Narodowej do niedzieli 18 kwietnia 2010r.
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
szkoda ze nie napisalas tego w sobote rano 
a tak btw to co ma zaloba do jazdy na torze?
i czy to oznacza ze tor bedzie stal wolny i sie marnowal i nikt nie chce zarobic?
to ostatnie w tym kraju nie jest mozliwe ;]
wez ktos przekonal gosc zeby na nas sobie zarobil
lubliniacy!!!!

a tak btw to co ma zaloba do jazdy na torze?
i czy to oznacza ze tor bedzie stal wolny i sie marnowal i nikt nie chce zarobic?
to ostatnie w tym kraju nie jest mozliwe ;]
wez ktos przekonal gosc zeby na nas sobie zarobil
lubliniacy!!!!
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITAM!
Od kilku dni terminami na Torze zarządza Paweł - ten który wpuszczał na Tor. Z nim rozmawia się co i kiedy.
Zaskoczył mnie wczoraj ceną bo jeśli przyjedzie do 15 osób to cena za 5 godzin jazdy wynosi 100zł/osoba. Powyżej tej liczby będzie niewiele taniej.
Argument! Postawiony TOY TOY.
Poinformowałam Jacko o tej kwestii i On ma z Pawłem pogadać co i jak w temacie Toru.Może coś wynegocjuje.
Wolne terminy też. Ma się odezwać na forum jak coś konkretnego będzie wiadomo.
Pozdrawiam --- Joaśka
Od kilku dni terminami na Torze zarządza Paweł - ten który wpuszczał na Tor. Z nim rozmawia się co i kiedy.
Zaskoczył mnie wczoraj ceną bo jeśli przyjedzie do 15 osób to cena za 5 godzin jazdy wynosi 100zł/osoba. Powyżej tej liczby będzie niewiele taniej.
Argument! Postawiony TOY TOY.

Poinformowałam Jacko o tej kwestii i On ma z Pawłem pogadać co i jak w temacie Toru.Może coś wynegocjuje.
Wolne terminy też. Ma się odezwać na forum jak coś konkretnego będzie wiadomo.
Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.