Bardzo fajnie jak chcesz pojeździć emerytem to kręcisz do 6800 a jak pojeździć szybciejde Palma pisze:To wahanie przerwała plotka o VFR1200.
Jak to jest z tym VTEC iem?

Ktos pisał ze go denerwuje na autostradzie , przykładowo jedziesz 150 kmh lekko przyspiesasz i sie załącza vtec , zwalniasz wyłącza sie , motocykl zmusza Cie jechac 140 albo 160de Palma pisze:Jak to jest z tym VTEC iem?
V tec załącza się przy 160-163 km/h na ostatnim biegu, więc nie prawdą jest, że albo trzeba jechać 140 albo 160.szatan pisze:..., przykładowo jedziesz 150 kmh lekko przyspiesasz i sie załącza vtec , zwalniasz wyłącza sie , motocykl zmusza Cie jechac 140 albo 160moze byc tez niefajny na zakretach kiedy sie włącza. To jest gdzies przczytane przezemnie .
MC chyba nie o ten sens Ci chodziło ,chyba że ja nie zrozumiałem.MC_Hammer pisze:Nikt kto jeździ Vitkiem nie zaprzeczy, że to przeszkadza w czymkolwiek.
Jak pisałem te 150 to był tylko przykład. Takie były kogos tam odczucia , zreszta kazdy chwali swojeMC_Hammer pisze:[
V tec załącza się przy 160-163 km/h na ostatnim biegu, więc nie prawdą jest, że albo trzeba jechać 140 albo 160.
Nie jeździł innymi sprzętamiszatan pisze:Znajomy jezdzi ładą samarą i za cholere jej nie sprzeda ani nie zamieni na nic innego. Morał ?
kris2k pisze:a wylaczal dopiero po zejsciu do 6000rpm. (wartosci rpm podaje dla przykladu z glowy).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości