mam nadzieję, że szybko uda ci się nabyć VFR-ę
Witam wszystkich użytkowników forum!!!
- Arturo
- klepacz

- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Dzięki wszystkim za miłe powitanie! Do zkupu VFR w sumie nie trzeba mnie przekonywać a co do terminu zakupu to będzie to jak wrócę do Polski czyli maj/czerwiec...ale wiecie "...co sie odwlecze to się nie..." Lepiej poczekać i kupic to co się chce niż miesiąc po zakupie pomyśleć "...eeech! Mogłem kupić nowszą..."
Pozdrawiam całą VFR-kową społeczność
Pozdrawiam całą VFR-kową społeczność
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
SignoRRo ARRtuRRo, bongioRRno!
Sorki za offtopa, jestem w nastroju fekalno-lirycznym. Milego spamowania na Forum!
No, Staaary, po takim wstepie od razu zostales pasowany z trampkarza na zielony pas. Brazowy bedzie jak zanabedziesz VFR, a czarny jak bedziesz robil kupe bez zdejmowania spodni. To sie nazywa 9-ty dan wyluzowania wtedyArturo pisze:Jest super. GENTLEMAN!!! CONGRATULATIONS!!!
-
Gienio
- klepacz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
smieszna pojemnosc dla kogos kto nie dosiadal takiego pieca, ja mialem okazje polatac CR 250, lecz bardzo szybko go oddalem wlascicielowi, do zadnej maszymy nie czulem takiego respektu, no i przy okazji respect dla ludzi ktorzy tym jezdza, moze troche nie na temat pisze ale trzymcie kciuki za kolege ktory w niedziele przywalil CRka w drzewo, kiepsko z jego noga, nie widomo co bedzieArturo pisze:YZ 250...wiem że śmieszna pojemność ale to istna bestia (46KM i 95kg)
- rommi
- ostry klepacz

- Kontakt:
no to ja jeszcze polecę z małym offtopem, full cross'y to masakra - miałem okazję takimi polatać na początku swojej przygody z 2oo. Nawet 125 ccm w dwusuwie to masakra dla kogoś, kto nie miał do czynienia z takim diabłem. ponad 40 KM przy masie poniżej 100 kg. to masakra. 250 cmm nawet nie dosiadałem - po co się od razu zabić ...
- Arturo
- klepacz

- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Kończymy z "off topem"
Widzę że zeszliśmy na trochę crossowe tematy, proponuje skończyć z off-topem w POWITALNI i opowiem pewną sumtną crossową historię w dziale OFF TOPIC. A co do jazdy YZ 250 to zarzuciłem krótkiego posta w temacie "JESIENNO-ZIMOWE SMIGANKO..."
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
- Little Sister
- klepacz

- Kontakt: