V MOTOR BIELSKO ktos tam serwisuje motocykl????
- joseph_biker
- zadomowiony
- Imię: Józef
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
V MOTOR BIELSKO ktos tam serwisuje motocykl????
witam serdecznie przymierzam sie do serwisu w bielsku w V motor czy ktos tam moze serwisuje??? nie chce zeby ktos cos popsół... pozdrawiam
joseph
- marlon
- klepacz
- Imię: mariusz
- Kontakt:
Cześć znam dobrze Zbycha i Krystiana i gdybym wszystkiego nie grzebał sam przy moto to tylko im oddał bym moto w okolicach Bielska.
Nie słyszałem jeszcze złej opinii o nich.Wszyscy zadowoleni i nie martw się nikt Ci tam przy motku nic nie popsuje.A grzebią z motkami prawdopodobnie więcej lat niż ja w ogóle mam.
Nie słyszałem jeszcze złej opinii o nich.Wszyscy zadowoleni i nie martw się nikt Ci tam przy motku nic nie popsuje.A grzebią z motkami prawdopodobnie więcej lat niż ja w ogóle mam.

- joseph_biker
- zadomowiony
- Kontakt:
ok juz sie z nimi dogadałem i nawet cenowo nie jest żle. napisze po serwisie co zrobili i ile zapłacilem.pozdrawiam serdecznie.... w planach mam wymiana kompetu napędowego DIDa zebatki sunstar lub jt. olej filtry zawory wtryskiwacze.sprawdzenie łozyska w głowce ramy... za tydzień motorek mam im dostarczyc...zeby tylko snieg nie spadł
joseph
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
To po zakończeniu gwarancji muszę do nich podjechać.
Ostatnio zadałem dosyć oczywiste pytanie w ASO Honda. Brzmiało ono: "Rozumiem, że gdy moto jest na gwarancji to ceny serwisu w ASO są wysokie. Czy gdy po okresie gwarancyjnym będę chciał u was serwisować motocykl to też będziecie ze mnie zdzierać za drobiazgi?" krótka odpowiedz "tak, cennik mamy stały".
Widać nie każdy rozumie, że lepiej mieć kasę niż jej nie mieć, bo przypuszczam, że wielu skorzystało by z oferty serwisu ASO gdyby ceny mieli dla ludzi (dla starszych moto).
Ostatnio zadałem dosyć oczywiste pytanie w ASO Honda. Brzmiało ono: "Rozumiem, że gdy moto jest na gwarancji to ceny serwisu w ASO są wysokie. Czy gdy po okresie gwarancyjnym będę chciał u was serwisować motocykl to też będziecie ze mnie zdzierać za drobiazgi?" krótka odpowiedz "tak, cennik mamy stały".
Widać nie każdy rozumie, że lepiej mieć kasę niż jej nie mieć, bo przypuszczam, że wielu skorzystało by z oferty serwisu ASO gdyby ceny mieli dla ludzi (dla starszych moto).
- joseph_biker
- zadomowiony
- Kontakt:
v-motor są ok
witam ja juz po pelnym serwisie motocykla w V- motor. chłopaki naprawde są solidni i spoko goscie
za kwote 1300zl zrobili/wymienili:
łancuch DID x-ring z zebatkami PBR
regilacja zaworów i wtryskiwacze
olej motul pósyntetyk
filtr oleju i powietrza
sprawdzenie łozyska głowki ramy
sprawdzenie wszystkich płynów i klockow
wymiana szyby na turystyczna( szybe sam kupiłem)
sami od siebie wymienili pare srubek na oryginalne do vfr..
.. a za 200zł kupiłem bridgestona w super stanie..wymiana gratis...
POLECAM CHŁOPAKI ZNAJA SIE NA RZECZY
za kwote 1300zl zrobili/wymienili:
łancuch DID x-ring z zebatkami PBR
regilacja zaworów i wtryskiwacze
olej motul pósyntetyk
filtr oleju i powietrza
sprawdzenie łozyska głowki ramy
sprawdzenie wszystkich płynów i klockow
wymiana szyby na turystyczna( szybe sam kupiłem)
sami od siebie wymienili pare srubek na oryginalne do vfr..
.. a za 200zł kupiłem bridgestona w super stanie..wymiana gratis...
POLECAM CHŁOPAKI ZNAJA SIE NA RZECZY
joseph
- joseph_biker
- zadomowiony
- Kontakt:
- stpeter
- bywalec
- Imię: Jarek
- województwo: śląskie
Re: V MOTOR BIELSKO ktos tam serwisuje motocykl????
Ja też polecam, i tyle...
A serio, to usługa (wykonanie)zmiany oleju+filtr zapłacisz w cenie oleju+filtr w sklepie.
Znają się,
Nie czarują,
Jak chcesz kupić jakieś moto i podjedziesz na oblukanie to oglądną sprzęt i nie biorą za to pieniędzy.
Podczas prac, dołożą serca : podokrecają śrubki, skontrolują inne punkty, nasmarują napęd, zasugerują co w przyszłości trzeba zrobić.
Klimat zajebisty
A serio, to usługa (wykonanie)zmiany oleju+filtr zapłacisz w cenie oleju+filtr w sklepie.
Znają się,
Nie czarują,
Jak chcesz kupić jakieś moto i podjedziesz na oblukanie to oglądną sprzęt i nie biorą za to pieniędzy.
Podczas prac, dołożą serca : podokrecają śrubki, skontrolują inne punkty, nasmarują napęd, zasugerują co w przyszłości trzeba zrobić.
Klimat zajebisty