Znowu zginął motocyklista
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Znowu zginął motocyklista
Nie wiedziałem gdzie to napisać, dałem tu. Czy to się kiedyś kończy? Czy dopiero jak nas wszystkich wybiją, rozjadą, zmasakrują! Szkoda słów
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1616957,0, ... omosc.html
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1616957,0, ... omosc.html
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
nie to żebym się czepiał ale niechce mi się co chwile obserwować na forum kolejnych takich tematów, szkoda człowieka ale to żaden od nas żeby o nim tu pisać, dział powstał ku czci tych których znaliśmy w większości, Roads, Piotras, Grisza (nie Owners ale znany większości), zaraz młodzi zaczną tu wrzucać wszystkie wypadki jakie tylko były w kraju a temu ja stanowczo mówie nie. Szkoda człowieka i współczucie dla rodziny ale ja go nie znałem tak samo jak chyba większość ludzi tu i nie ubolewam z tego powodu bo wypadków jest cała masa codzinnie.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Wiesz, moze wrzucic jeden temat, niestety cholernie ku....a okropny, ale i ja i Ty i wiekszość ludzi na forum nie trzyma się tylko z Ownersami.Kornik pisze:Szkoda człowieka i współczucie dla rodziny ale ja go nie znałem tak samo jak chyba większość ludzi tu i nie ubolewam z tego powodu bo wypadków jest cała masa codzinnie.
Chodzi o informacje...
...
- awiater
- pisarz
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Korniku napisałem, że nie wiem co z tym zrobić, chciałem się podzielić informacją. Na szczęście nikt z Ownersów, ale zawsze ktoś z naszej braci motocyklowej, czyli kotoś od nas...? Zobacz tego gościa co klęczy i płacze, nie rusza Cię to, nie chciałbym tam leżeć z drugiej strony:-( Jak miejsce niewłaściwe to się pogodzę jak usuniecie, z bólem serca.
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
Awiater nie chodzi o to że nie rusza i że to jeden z motonitów ale naprawde wszędzie gdzie sie nie wejdzie to pełno takich tematów co mnie osobiście bardzo irytuje, bo wiadomości oglądam, raport na gorąco tez czasami, internet mam tez w pracy więc jestem powiedzmy na bierząco, obawiam sie bardziej tego ze zaraz ten dzial będzie zawalony 1000 takich postów zakładanych przez "świeżaków". Tak naprawdę szkoda mi tego motonity, ale nie rusza mnie to zabardzo, może oschły jestem, może nie czuły, a może obchodzi mnie los przyjaciół i znajomych a nie los jednego nieznanego z miliona? To już moja kwestia i moje zdanie, bez urazy.
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Toyota CHR Hybrid
Toyota CHR Hybrid
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
BŁękitna Autostrada została założona żeby uczcic pamieć tych co w naszych sercach sostawili jakiś ślad i teraz bez nich jest trochę pusto.
Roads to legenda bo mająć moto od kilku miesiecy nie jeżdził na nim, a tylko jako plecak bo czekał na prawo jazdy. Poza tym dla wielu z nas dużo zrobił i dużo znaczył.
Piotras, Grisza tak samo. Wielu im wiele zawdzięcza.
Jednak nie nalezy z forum robić tablicy z klepsydrami.
Zapewne Każdy z nich a zwłaszcza Grisza mówił że życie toczy sie dalej i tak powinno być. To nie znaczy że o nich zapominamy.
A inni? Spuśćmy na chilę głowę, zamilczmy w zadumie, wpółczujmy rodzinie.
I zróbmy cos jeszcze by ofiar było mniej, zaczynając od siebie.
Choćby ćwicząc technikę na torze, czy też przewidując głupie reakcje innych na drodze przymknijmy przepustnicę .
Roads to legenda bo mająć moto od kilku miesiecy nie jeżdził na nim, a tylko jako plecak bo czekał na prawo jazdy. Poza tym dla wielu z nas dużo zrobił i dużo znaczył.
Piotras, Grisza tak samo. Wielu im wiele zawdzięcza.
Jednak nie nalezy z forum robić tablicy z klepsydrami.
Zapewne Każdy z nich a zwłaszcza Grisza mówił że życie toczy sie dalej i tak powinno być. To nie znaczy że o nich zapominamy.
A inni? Spuśćmy na chilę głowę, zamilczmy w zadumie, wpółczujmy rodzinie.
I zróbmy cos jeszcze by ofiar było mniej, zaczynając od siebie.
Choćby ćwicząc technikę na torze, czy też przewidując głupie reakcje innych na drodze przymknijmy przepustnicę .
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
Kornik pisze:nie to żebym się czepiał ale niechce mi się co chwile obserwować na forum kolejnych takich tematów, szkoda człowieka ale to żaden od nas żeby o nim tu pisać, dział powstał ku czci tych których znaliśmy w większości, Roads, Piotras, Grisza (nie Owners ale znany większości), zaraz młodzi zaczną tu wrzucać wszystkie wypadki jakie tylko były w kraju a temu ja stanowczo mówie nie. Szkoda człowieka i współczucie dla rodziny ale ja go nie znałem tak samo jak chyba większość ludzi tu i nie ubolewam z tego powodu bo wypadków jest cała masa codzinnie.
Kornik chyba się zagolopowałes nieco...jak Ci się nie chce to nie obserwuj i tyle...
Moczynos w futrze model 2016 help