ja z Was nie moge już

no brzuch mnie az rozbolał
Sowa - zauważyłem zmiane, Ty wiesz o co chodzi...
Słuchajcie dzien owszem ma byc upalny, ale mówia cos o deszczach, a nawet burzach na wieczór.. Niech założą już te spodnie, ale i tak musi byc ostroznie..
Zaktualizowana lista
1. MRF + kask
2. ZULEK + kask
3. KORNIK + kask
4. Sowa
5. Binio + kask
6.
Ławka rezerwowych (czekamy na potwierdzenie)
1. mucha + kask + jeśli mi sie nie uda dotrzeć ( zależy od dźwigni zmiany biegów ) to mam kaska do odstąpienia.
2. Luke - obserwuje temat i po cichu na niego licze

moze dlatego ze tak dobvrze go znam
WAŻNE ZALECENIA
1. Po pierwsze bezpieczenstwo. Prosze Was, apeluje, ufam i licze na Wasz rozsądek - to jedyne co moge zrobic. Pamiętajcie, że dziewczyny nie beda w odpowiednich strojach, nie szalejemy, nie wygłupiamy się itd. Jesli nie daj Boże coś się stanie - niezależnie od okolicznosci bedzie to moja wina wiec prosze...
2. Dla wiekszosci dziewczyn bedzie to pierwszy kontakt z motocyklem - juz sama jazda zapewni im wiele emocji , nie musicie im pokazywac ze VFRa ma 100km/h w 3,6 sek. ,a 200 km/h w... itd...
3. W zwiazku z punktem drugim - pamietajcie o syndromie poczatkujacego plecaczka - zeby nie bylo zdziwki, ze na prawym winklu plecaczek kłądzie się w lewo... Zamiencie przed jazda dwa słowa z niewiastą siedzącą za Wami i objaśnijcie co i jak
4. Koordynatorką od strony dziewczyn jest moja kuzynka Wiola - sprawy organizacyjne zwiazane np z czasem kierujcie do niej - pytajcie o Wiole
5. W razie jakiegoś problemu dzwonce do mnie 608522361 - prawdopodobnie nie dam rady dotrzec na miejsce - przepraszam sily wyzsze
6. Wiola nie wie ze jestem "Dresik" wiec nie bedzie wiedziala o co chodzi jesli ktos spyta o Dresika
7. Bawcie sie dobrze i... mozecie miec w d**** wszystkie punkty po za pierwszymi trzema
8. Kocham Was wszystkich