Uwielbiam imprezki z niespodzianką
OGóLNOPOLSKI ZLOT VFR-OC BEZMIECHOWA 2009.08.07 - 2009.08.09
- maciek 800
- klepacz

No to po konsultacjach z wieloma osobami. Co następuje: Ruszamy razem z Peterem i Siogu i resztą teamu Pruszkowego w piątek wieczorem. I zaklepujemy sobie na dwie nocki trójkę nr1. Mam nadzieję że sobota dopisze pogodą i troszkę bez przeszkód dojedziemy na kawę do Wołosatego.
2. czwórka nr1(możliwa dodatkowa jedna polówka) - rezerwacja dla VFR squad Rzeszów
3. czwórka nr2 - mryf & Zuzka & orzyl & Owl if he'll drink with us
4. czwórka nr3 -
5. trójka nr1 Maciek 800 + Justyna 800
6. trójka nr2(możliwa dodatkowa jedna polówka) -
7. dwójka nr1 - Martika & Jacko pokój 2 osobowy + koszulki wersja 2 - damska rozmiar M i męska rozmiar XL
8. dwójka nr2 - Kornik & plecak pokój 2 osobowy + koszulka w wersji 3 (jak szaleć to szaleć) - męska rozmiar L
9. dwójka nr3 - MC_Hammer & plecaczek pokój 2 osobowy + koszulka w wersji 3 - męska rozmiar XL
10. dwójka nr4 - Edek & Benitto
11. dwójka nr5 - Peter & Siogu + koszulki w wersji 1,męska XL i damska XXL
12. dwójka nr6 - lolek
13. dwójka nr7 - Lucek (50%)
14. dwójka nr8 - Fred + Anulka + koszulki w wersji 2, damska S, męska XL
15. dwójka nr9 - Gregory(do potwierdzenia)
16. dwójka nr10 - Mucha + MAgda, (do potwierdzenia najszybciej jak sie da)
17. dwójka nr11 - ppamula +1
18. dwójka nr12 - Robert +1
19. dwójka nr 13 - ROBSON & plecaczek
20. dwójka nr 14 - Pastor + Aśka
2. czwórka nr1(możliwa dodatkowa jedna polówka) - rezerwacja dla VFR squad Rzeszów
3. czwórka nr2 - mryf & Zuzka & orzyl & Owl if he'll drink with us
4. czwórka nr3 -
5. trójka nr1 Maciek 800 + Justyna 800
6. trójka nr2(możliwa dodatkowa jedna polówka) -
7. dwójka nr1 - Martika & Jacko pokój 2 osobowy + koszulki wersja 2 - damska rozmiar M i męska rozmiar XL
8. dwójka nr2 - Kornik & plecak pokój 2 osobowy + koszulka w wersji 3 (jak szaleć to szaleć) - męska rozmiar L
9. dwójka nr3 - MC_Hammer & plecaczek pokój 2 osobowy + koszulka w wersji 3 - męska rozmiar XL
10. dwójka nr4 - Edek & Benitto
11. dwójka nr5 - Peter & Siogu + koszulki w wersji 1,męska XL i damska XXL
12. dwójka nr6 - lolek
13. dwójka nr7 - Lucek (50%)
14. dwójka nr8 - Fred + Anulka + koszulki w wersji 2, damska S, męska XL
15. dwójka nr9 - Gregory(do potwierdzenia)
16. dwójka nr10 - Mucha + MAgda, (do potwierdzenia najszybciej jak sie da)
17. dwójka nr11 - ppamula +1
18. dwójka nr12 - Robert +1
19. dwójka nr 13 - ROBSON & plecaczek
20. dwójka nr 14 - Pastor + Aśka
- Żeton
- klepacz

- Imię: Artur
- Kontakt:
będę na 70% jadę sam wiec koszt to 86 zł gdzie mnie dodacie tam będę 
czytałem że jest możliwa płatność za pokój na miejscu a czy za koszulkę też można zapłacić na miejscu ????
czytałem że jest możliwa płatność za pokój na miejscu a czy za koszulkę też można zapłacić na miejscu ????
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Bohun
- klepacz

- Imię: Wiktor
- Kontakt:
kruhy pisze:z tego co się orientuje Bohun działa w temacieGregory pisze:A macie jakieś atrakcje![]()
![]()
Uwielbiam imprezki z niespodzianką
skoro temat zamkniety, edytuje posta zeby nie wzbudzac juz zadnych kontrowersji
Ostatnio zmieniony pn 06 lip 2009, 23:27 przez Bohun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Edek
- pisarz

- Imię: Edyta
- Kontakt:
to dziwne ale zgadzam się z Luke, co do tych słów.Luke pisze:Wy organizujecie wiec Wy decydujecie!!!
Ale fajnie by było żeby każdy wiedział co będzie na takim zlocie i jak podejmiecie juz decyzje to otwarcie napiszcie co będzie i za co będziemy płacić, bo ja tam w dziewczynach nie gustuje i nie mam ochoty ani za to płacić ani tego oglądać.
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
A moim zdaniem, takie atrakcje, powinny byc ewidentnie niespodziankami !!!!!
Podobnie jak uczynił to LUKE w Białej - w zeszłym roQna zamknięcie sezonu. Nikogo sie nie pytał, zamówił ( kase tez on zbierał iwszystko załatwiał, więc nie było kręcenia nosem, że temu sie podoba, a tej nie ) Swoja droga, to z jednej strony rozumiem Panie, że niechętnie, ale znam tez takie opinie ze strony pań, że miło popatrzeć, jak ktoś się umie z klasą i atrakcyjnie rozebrać
Reasumują, niedobrze, że taki temat trafił pod dyskusję, i tyle z mojej strony. Organizator powinien przewidzieć to w kosztach - pisząc powiedzmy " atrakcje inne " i członek męski komu do tego, co się kryje pod tym zawoalowanym stwierdzeniem.
Podobnie jak uczynił to LUKE w Białej - w zeszłym roQna zamknięcie sezonu. Nikogo sie nie pytał, zamówił ( kase tez on zbierał iwszystko załatwiał, więc nie było kręcenia nosem, że temu sie podoba, a tej nie ) Swoja droga, to z jednej strony rozumiem Panie, że niechętnie, ale znam tez takie opinie ze strony pań, że miło popatrzeć, jak ktoś się umie z klasą i atrakcyjnie rozebrać
Reasumują, niedobrze, że taki temat trafił pod dyskusję, i tyle z mojej strony. Organizator powinien przewidzieć to w kosztach - pisząc powiedzmy " atrakcje inne " i członek męski komu do tego, co się kryje pod tym zawoalowanym stwierdzeniem.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
Za darmowy noclegi i pelna miche ja moge zatanczycLuke pisze:muchaok,
ok ale te moje ladnie sie nie rozebraly no ale i tak coniektorym przypadly do gustu
skoro to forum rodzinne to wezmy rakietki do badmingtona i samochoty oraz\ kosze piknikowe
szydelka skrable i inne gowna
jadac na moto do kumpli nie jade na rodzinno posiadowke bo od tego wlasnie chce uciec i sie wykrecic majac w planie cos ciekawszego
ale chyba myslimy inaczej jednak(ja i wiekszosc tu ludzi)
- maciek 800
- klepacz