Kask?
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
mój znajomy sprzedaje Airoh'a Warrior Duo, chyba taki jak na tym zdjęciu http://www.emotos.pl/index.php?p362,kas ... arrior-duo z otwieraną szczęką, rozmiar M
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
za pareset złotych mogę puścić Ci roczny Lazer Fiber Pro malowanie Maori <nie czarny, ale czerwowo biało czarny/ tribale itp / poszukam linka> jeśli chodzi o Lazera to jeden z lepszych kasków zeszłego roku. Ma Pinlocka, podwójną szybę, nie paruje, ściśle siedzi na głowie, jak dla mnie bajka, rozmiar "L" także nie qwiem czy na Twoją głowę, ale chciałbym szczękowca SHOEI
i myśle nad sprzedażą, chcoiaż niby kasków się nei sprzedaje, ale jest używany przez 3 tysiące przebiegu moto.....więc parawie wogóle heh, posiada kilka rysek nie widocznych na pierwszy rzut oka, pokrowiec, ogolnie stan w środku jak nowy, jezdze z kominiarką zawsze więc jest czyściutki / a czarny chcialem......na czasie zależało mi więc wzialem tego i nie zaluje, wyróżniam sie i jestem widoczny, cenę podam Ci na pw jeśli zechcesz . pzodrawiam
[ Dodano: 2008-02-14, 01:17 ]
http://www.bici.co.uk/pictures/422/9/701649-1.jpg
szybka oczywiście przeźroczysta, nei jak na focie
[ Dodano: 2008-02-14, 01:23 ]
a jesteś z Czerska więc polece Ci jeśli chcesz nówkę np Shark'a jedź do Mikołajek Pomorskich koło Malborka, znajdziesz napewno w google. Gościu ma najtańsze ciuszki wokół Trojmiasta, mówi się o wadach, ale w ciuchach są niewidoczne i niedoskwiera znajomym jeśli np szew jest przesuniety o cm.....tego typu wady, kaski mają nówki sztuki, żadne wadliwe, znajomi chwalą. Różne firmy....

http://www.bici.co.uk/pictures/422/9/701649-1.jpg
szybka oczywiście przeźroczysta, nei jak na focie
[ Dodano: 2008-02-14, 01:23 ]
a jesteś z Czerska więc polece Ci jeśli chcesz nówkę np Shark'a jedź do Mikołajek Pomorskich koło Malborka, znajdziesz napewno w google. Gościu ma najtańsze ciuszki wokół Trojmiasta, mówi się o wadach, ale w ciuchach są niewidoczne i niedoskwiera znajomym jeśli np szew jest przesuniety o cm.....tego typu wady, kaski mają nówki sztuki, żadne wadliwe, znajomi chwalą. Różne firmy....
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Tak co do kaskow to wtrace swoje 2grosze.
Ostatnio kupilem dwa kaski: SUOMY ze sredniej polki i AGV z najwyzszej. O polowe tansze SUOMY ma lepszego antyfoga niz AGV. Jak na zewnatrz bylo 5st. i sie weszlo do domu w ktorym bylo 25st. szybka w SUOMY nie zaparowala!
Ostatnio kupilem dwa kaski: SUOMY ze sredniej polki i AGV z najwyzszej. O polowe tansze SUOMY ma lepszego antyfoga niz AGV. Jak na zewnatrz bylo 5st. i sie weszlo do domu w ktorym bylo 25st. szybka w SUOMY nie zaparowala!
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
I ja coś dorzucę:
jest mało przyjemna.
Ja mam szczękowca Caberga Justissimo GT. Szczęka jest zaj... pomysłem np. na CPN-ie, ale niestety każdy szczękowiec jest głośny. Nawet te w testach najcichsze to i tak są "najcichsze z najgłośniejszych". Ja po sezonie chcę zmienić na Shoei XR-1000, bo dłuższa przejażdżka w szczękpowcu z "prędkością podróżną"KolczyK pisze:ale chciałbym szczękowca SHOEI

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
załóż zatem Multitec'a shoei a nie Caberga, same złe opinie słyszę o tej firmie.C_L_K pisze:"prędkością podróżną"jest mało przyjemna.
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Być może się mylę, ale rozmawiałem z wieloma ludkami latającymi w różnych szczękowcach i wszyscy zgodnie twierdzą, że są głośne (mówię o użytkownikach sprzętów latających z prędkościami VFRkowymi)
. Czytałem nawet jakiś test Multiteca i tam też stało napisane, że niestety jest głośny jak wszystkie szczękowce, a uszczelnienie go tym ich super kitem wyciszającym prowadziło do parowania szyby i ogólnie mocno pogarszało wentylację. Pewne jest to, że każdy szczękowiec ma masę miejsc, które wywołują zawirowania i szum. Używam szczękowca od roku i tak na prawdę to z jego zalet korzystam tylko na stacji, bo jak wchodzę do sklepu, czy gdzieś tam to i tak go zdejmuję (zdarzyło mi się też kogoś zapytać o drogę unosząc tylko szczękę) A poza tymi sytuacjami czyli jakieś 99% czasu spędzanego w kasku przeklinam jego "zaletę". Ciekaw jestem jak sprawuje się Multitec, ale ja na pewno zmieniam na integrala 

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
powiem Ci tak: pewien kolega pojechał z reklamacją Multiteca do salonu gdzie go zakupił że mu szumi i ogólnie ch.....ka bo świsty słyszy itp...a gościu mu powiedział wprots.......a zamknięte wywietrzniki Pan miał ?? zdziwiony patrzy na nie a są otwarte
dla prównania: Airoh ..... mp3 w trasie wlaczone na prawie max, multitec mp3 wlaczone na 1/3 glosnosci.....oczywiscie w jednym uchu 

- mack72
- klepacz
- Imię: MACIEJ
- województwo: podlaskie
- Kontakt:
KolczyK, to muzyka vfr już ci nie wystarcza mp3 się posiłkujesz...wstyd,no chyba że masz tam nagrania takich kapel jak LASER, YOSHIMURA czy TWO BROS,
a swoją drogą najbardziej cenię w kaskach wyciszenie i dlatego zakupiłem SCHUBERTH'a S1 wiem że może nie tani ale to ważny zakup i przez miesiąc będe wpieprzał chleb ze smalcem ale za to bede miał cicho i bezpiecznie
a swoją drogą najbardziej cenię w kaskach wyciszenie i dlatego zakupiłem SCHUBERTH'a S1 wiem że może nie tani ale to ważny zakup i przez miesiąc będe wpieprzał chleb ze smalcem ale za to bede miał cicho i bezpiecznie