Witam koledzy
Mam honde vfr. z 2001 na wtrysku
Podczas włączenia świateł drogowych moto traci swoja moc, dławi go cos i ciagle się swieci na czerwono kontrolka FI. Jak przełączę swiatła na postojówki kontrolka FI swieci ale moto nie traci swojej mocy. Wlanczajac również kierunkowskazy kontrolka FI miga mi. Co mam zrobic w takiej sytuacji. Przydarzyło się wam takei coś już?
pzdr
Tracenie mocy na swiatłach drogowych
Witam serdecznie.
Nie wiem jak się do tego zabrać, bo objawy są dokładnie takie jak tutaj opisane.
VFR 800 rocznik 98. Na światłach mijania kontrolka FI świeci i silnik strasznie przerywa. Róznież jak kierunkowskazy sie włącza, to tez mruga no i motor przerywa. Co innego jak włącze postojowe, wtedy motor działa bezproblemowo.
Nie wiem co to może być, choć podejrzewam tak jak tutaj jest napisane. Natomiast jeżeli chodzi o masę to nie mam pojęcia co i gdzie zrobić żeby było dobrze.
Dziękuję za rady. POZRAWIAM
Nie wiem jak się do tego zabrać, bo objawy są dokładnie takie jak tutaj opisane.
VFR 800 rocznik 98. Na światłach mijania kontrolka FI świeci i silnik strasznie przerywa. Róznież jak kierunkowskazy sie włącza, to tez mruga no i motor przerywa. Co innego jak włącze postojowe, wtedy motor działa bezproblemowo.
Nie wiem co to może być, choć podejrzewam tak jak tutaj jest napisane. Natomiast jeżeli chodzi o masę to nie mam pojęcia co i gdzie zrobić żeby było dobrze.
Dziękuję za rady. POZRAWIAM