NAKLEJKI RC 36 I - Tu znajdziesz
- REIDER
- bywalec
- Kontakt:
NAKLEJKI RC 36 I - Tu znajdziesz
W styczniu br. malowałem swoją RC36 I , szukałem naklejek z napisami (logo), nigdzie nie mogłem dostać gotowych.
Namierzyłem gościa, który za małe pieniądze na podstawie zdjęć ze wzorem napisów, zrobił mi kpl. oklein + kilka dodatkowych. Po odebraniu przesyłki z naklejkami byłem miło zaskoczony, robota wykonana świetnie, wedle życzenia, nie było czego się uczepić. SZCZERZE POLECAM ZAINTERESOWANYM!!!
KONTAKT
Arkadiusz Krystkowiak
ul.Grunwaldzka30\1
62-200 Gniezno
tel. 667 415 441
Namierzyłem gościa, który za małe pieniądze na podstawie zdjęć ze wzorem napisów, zrobił mi kpl. oklein + kilka dodatkowych. Po odebraniu przesyłki z naklejkami byłem miło zaskoczony, robota wykonana świetnie, wedle życzenia, nie było czego się uczepić. SZCZERZE POLECAM ZAINTERESOWANYM!!!
KONTAKT
Arkadiusz Krystkowiak
ul.Grunwaldzka30\1
62-200 Gniezno
tel. 667 415 441
REIDER
- REIDER
- bywalec
- Kontakt:
Wydaję mi się, że w moim przypadku był to ploter. Wszystkie litery były wycięte oddzielnie przez maszynę i umieszczone na foli transportowej.
Koszt całego zestawu czyli to co w załączniku+4 małe napisy VFR wyniósł mnie 40 zł
Koszt całego zestawu czyli to co w załączniku+4 małe napisy VFR wyniósł mnie 40 zł
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
REIDER
- Mundek
- pisarz
- Kontakt:
Yaro moze uderz tutaj:
www.e-motocykl.com
chwala sie, ze maja jakosc porownywalna z oryginalem. Swego czasu w "Swiecie Motocykli" w dodatku "Gielda" oglaszal sie kolo, co sam robi naklejki, jak bede w domu, to moge Ci podeslac jego numer...
www.e-motocykl.com
chwala sie, ze maja jakosc porownywalna z oryginalem. Swego czasu w "Swiecie Motocykli" w dodatku "Gielda" oglaszal sie kolo, co sam robi naklejki, jak bede w domu, to moge Ci podeslac jego numer...
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
To sa chyba z tego http://www.e-motocykl.com/info.php
Niech mnie ktos poprawi jakby co
grafnet.eu tez robi ale nie wiem czy wygladaja tak samo fajnie jak oryginaly
Niech mnie ktos poprawi jakby co

grafnet.eu tez robi ale nie wiem czy wygladaja tak samo fajnie jak oryginaly