Nie no to już przesada :P
- ManticorePl
- zadomowiony
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
- ManticorePl
- zadomowiony
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Mnie osobiście wkurza to, że jak motocyklista się rozj…. Przy 150km/h to jest wielki raban a jak tyle puszek dziennie rozwala się ze skutkiem śmiertelnym to jest cisza….
Prawda bolesna jest taka że statystyki wypadków motocyklistów są sarknie inne w zależności od wieku kierowcy inaczej to wygląda dla lat około 20 a inaczej 30 czy 40... Ja sam przeżyłem poważny wypadek na motocyklu mając 18 lat i wiem, że teraz mając 33 zastanowiłbym się dwa razy zanim bym powtórzył wyczyn.
Prawda bolesna jest taka że statystyki wypadków motocyklistów są sarknie inne w zależności od wieku kierowcy inaczej to wygląda dla lat około 20 a inaczej 30 czy 40... Ja sam przeżyłem poważny wypadek na motocyklu mając 18 lat i wiem, że teraz mając 33 zastanowiłbym się dwa razy zanim bym powtórzył wyczyn.

- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Bo większość piszących zjadliwe atrykuły na temat wypadków motocykli, negatywnie o motocyklach, motocyklistach i ich rodzinach, to kierowcy ...puszekManticorePl pisze:Mnie osobiście wkurza to, że jak motocyklista się rozj…. Przy 150km/h to jest wielki raban a jak tyle puszek dziennie rozwala się ze skutkiem śmiertelnym to jest cisza….

P.S.
Sam ostatnio widziałem jak kierowca skody z logo T...N24 skręcał w Gdańsku przy zieleniaku, w prawo z lewego pasa, bez żadnego kierukowskazu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
- pisarz
- Kontakt:
w lądku kierunkowskazy używane są sporadycznie........figaro pisze:Bo większość piszących zjadliwe atrykuły na temat wypadków motocykli, negatywnie o motocyklach, motocyklistach i ich rodzinach, to kierowcy ...puszekManticorePl pisze:Mnie osobiście wkurza to, że jak motocyklista się rozj…. Przy 150km/h to jest wielki raban a jak tyle puszek dziennie rozwala się ze skutkiem śmiertelnym to jest cisza….
P.S.
Sam ostatnio widziałem jak kierowca skody z logo T...N24 skręcał w Gdańsku przy zieleniaku, w prawo z lewego pasa, bez żadnego kierukowskazu.