NIEZŁE FILMIKI...
- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: NIEZŁE FILMIKI...
Do pełni obrazu brakowało mi,a żeby kierowca miał na stopach sandałyzaba80r pisze:Jak to mowił Siara Siarzewski"maja rozmach skur...y" hehe ---> ogień ps Boss Hoss w wersji PL

- BLICHARVFR
- teksciarz
- Imię: Adrian
JOHN OSIK 

- emils
- pisarz
- Imię: Emil
- województwo: mazowieckie
what the hell?kargulo pisze:co znalazłem na YT:

"Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre. A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru!"
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest mało. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...
- armen1pl
- pisarz
- Imię: Arek
Apeluje o to, aby wszyscy obejrzeli ten film, by zapoznali się z poglądami i programem Kongresu Nowej Prawicy. Nie jestem żadnym działaczem, nowa prawica to jedyna furtka do tego by wreszcie nasze pieniądze nie napychały portfeli tych złodzieji z sejmu. Rozsyłajcie, udostępniajcie jeśli zależy Wam chociaż troche na tym co dzieje się w tym kraju.
Najpiękniejsza muzyka to ryk silnika.
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Polecam Kanał. Sensownie się wypowiada.armen1pl pisze:Apeluje o to, aby wszyscy obejrzeli ten film, by zapoznali się z poglądami i programem Kongresu Nowej Prawicy. Nie jestem żadnym działaczem, nowa prawica to jedyna furtka do tego by wreszcie nasze pieniądze nie napychały portfeli tych złodzieji z sejmu. Rozsyłajcie, udostępniajcie jeśli zależy Wam chociaż troche na tym co dzieje się w tym kraju.
https://www.youtube.com/watch?v=FSyxe1f81-U
-
- pisarz
- Imię: Adam
Co za bzdury.adi610 pisze:Polecam Kanał. Sensownie się wypowiada.armen1pl pisze:Apeluje o to, aby wszyscy obejrzeli ten film, by zapoznali się z poglądami i programem Kongresu Nowej Prawicy. Nie jestem żadnym działaczem, nowa prawica to jedyna furtka do tego by wreszcie nasze pieniądze nie napychały portfeli tych złodzieji z sejmu. Rozsyłajcie, udostępniajcie jeśli zależy Wam chociaż troche na tym co dzieje się w tym kraju.

Adam
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
to instrukcja wyciągania drutów po spaleniu gumy w Białej przez STÓWKĘ 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
- piter-111
- bywalec
- Imię: Piotr
przestańcie....Kolega_PL pisze:adi610 pisze:Polecam Kanał. Sensownie się wypowiada.armen1pl pisze:Apeluje o to, aby wszyscy obejrzeli ten film, by zapoznali się z poglądami i programem Kongresu Nowej Prawicy. Nie jestem żadnym działaczem, nowa prawica to jedyna furtka do tego by wreszcie nasze pieniądze nie napychały portfeli tych złodzieji z sejmu. Rozsyłajcie, udostępniajcie jeśli zależy Wam chociaż troche na tym co dzieje się w tym kraju.
Kampania wyborcza nawet tutaj?????