kto by się odważył założyć takie gówno? ciekawe jak do garażu pomysłodawca wjeżdża, bez trzymanki??

emil pisze:http://moto.allegro.pl/klamki-blade-hon ... 74983.html
kto by się odważył założyć takie gówno? ciekawe jak do garażu pomysłodawca wjeżdża, bez trzymanki??![]()
linke na szyje zapewne dają gratis
![]()
emil pisze:http://moto.allegro.pl/klamki-blade-hon ... 74983.html
kto by się odważył założyć takie gówno? ciekawe jak do garażu pomysłodawca wjeżdża, bez trzymanki??![]()
linke na szyje zapewne dają gratis
![]()
Ano taka że jak wjeżdżasz do garażu i niechcący zahaczysz klamką o futrynę to przy normalnej klamce będziesz miał co najwyżej połamany palec (zakładamy że nie trzymasz palców na klamce), w tym wypadku palca możesz nie mieć w ogóleŻuber pisze: jak wjeżdża? normalnie pewnie. a jaka różnica między normalnymi klamkami widzisz? w czym to jest niebezpieczne bo nie bardzo kumam.
ivan pisze:Ano taka że jak wjeżdżasz do garażu i niechcący zahaczysz klamką o futrynę to przy normalnej klamce będziesz miał co najwyżej połamany palec (zakładamy że nie trzymasz palców na klamce), w tym wypadku palca możesz nie mieć w ogóleŻuber pisze: jak wjeżdża? normalnie pewnie. a jaka różnica między normalnymi klamkami widzisz? w czym to jest niebezpieczne bo nie bardzo kumam.
jestem ciekaw kto idąc na szlifa trzyma się manetekPiotrek82 pisze:Widzieliście biegającą kaczkę z obciętym łbem........no to po jakiejś glebie,szlifie, paciaku, dzwonie użytkownik tego badziewia może właśnie biegać sobie bez palców dłoni. W sumie wtedy można kupić vfr 1200 w automacie
Raczej są ostre wystarczająco. Widziałem na żywo. O dziwo, podobno się b. dobrze sprzedają.Żuber pisze:ivan pisze:Ano taka że jak wjeżdżasz do garażu i niechcący zahaczysz klamką o futrynę to przy normalnej klamce będziesz miał co najwyżej połamany palec (zakładamy że nie trzymasz palców na klamce), w tym wypadku palca możesz nie mieć w ogóleŻuber pisze: jak wjeżdża? normalnie pewnie. a jaka różnica między normalnymi klamkami widzisz? w czym to jest niebezpieczne bo nie bardzo kumam.
eeee. one nie są ostrzone. to tylko efekt wizualny "zaostrzenia" są trochę ścięte, poza tym są krótsze więc jeżeli masz paluchy na klamce to raczej nic się nie stanie.
jestem ciekaw, ilu z nas się zdarzyło złamanie klamki przy przejeżdżaniu przez różnorakie furtki, bramy, drzwi i inne przewężenia? widać Tobie nie, albo sam masz takie toporkiŻuber pisze:jestem ciekaw kto idąc na szlifa trzyma się manetek
no jakoś nie zdarzyło mi się łamać bez przewrotki. jak mam przejechać tam gdzie jest wąsko to trzymam łapki na klamkach. Toporków nie mam bo mi się nie podobają. a jak czytam niektóre posty to mam wrażenie że niektórzy siedzą w domach pod poduchami i boją się oddychaćemil pisze:jestem ciekaw, ilu z nas się zdarzyło złamanie klamki przy przejeżdżaniu przez różnorakie furtki, bramy, drzwi i inne przewężenia? widać Tobie nie, albo sam masz takie toporkiŻuber pisze:jestem ciekaw kto idąc na szlifa trzyma się manetek![]()
chyba, że to wszystko piszesz z ironią, używając tylko kciuka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości