Przedmiotem sprzedaży jest Honda VFR 1200F, z 2012 roku produkcji Europejskiej wersja 170 KM z manualną skrzynią. Motocykl w ciągłym użytkowaniu, idealny na trasy i podróże. Przeznaczony dla osób które cenią komfort w zestawieniu ze sportowym zacięciem. Niebagatelna moc daje mnóstwo wrażeń z jazdy i bezpieczeństwo podczas wyprzedzania. Doposażenie oraz kufry oferują bezstresowe podróże.
Bardzo bogate wyposażenie dodatkowe:
- podwyższona szyba Zero Gravity
- deflektor dedykowany MRA przyciemniony
- podgrzewane manetki
- gniazdo zapalniczki
- podstawa uchwytu RAM MOUNT
- wykonana na zamówienie kanapa – podwójny żel dla kierowcy i pasażera
- w lusterkach postojówki LED
- filtr powietrza K&N
Historia serwisowa:
- 04.2017 olej i filtry (Olej Motul 300 V 4T 10W40 (zielony))
- 05.2017 klocki tył EBC
- 06.2017 serwisowa wymiana wału (akcja Hondy)
- 07.2017 wymiana opon na Metzeler Roadtec (tylna opona do wymiany na następny sezon)
- 07.2017 wymiana oleju w lagach
- 06.2018 regulacja luzów zaworowych
- 06.2018 wymiana świec komplet
- 04.2018 oleje i filtry na każdy sezon (Olej Motul 300 V 4T 10W40 (zielony))
- 04.2018 klocki przód EBC
Trochę historii:
Motocykl kupiłem w zimie 2017, od bliskiej osoby. Była ona drugim właścicielem a pierwszym w Polsce. Przyjechał do Polski z przebiegiem ~3K. Pierwszy właściciel pojeździł i stwierdził, że moc go przerasta, po czym wystawił Hondę. Ja jestem trzecim właścicielem a kupiłem „Hankę” z przebiegiem 45 000. Tak więc znam historię motocykla od podszewki. Honda jest bezwypadkowa, kieruje się „sama”. Jest kilka mankamentów które można było by poprawić, ale są to porysowania.
Smaczki:
- oryginalne sakwy Honda
- MANUAL
Bezpieczeństwo:
- zestaw oryginalnych kluczy 2 stacyjka + 2 kufry (oczywiście każdy kufer otwierany tym samym kluczem)
- motocykl od pierwszego właściciela garażowany
Zapraszam serdecznie, motocykl godny polecenia.
BTW. Jak by ktoś pytał:
- sprzedaję bo mam zamiar potaplać się w błocie przy okazji trasy (BTW. możliwa zamiana na Super Tenere)
- nie sprzedaję osobno RAM’a, kufrów, i tym bardziej sakw

Pozdrawiam