Wheelie
- bialy-murzyn
- klepacz
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
a skad wiesz jak i po co ktos gumuje?bialy-murzyn pisze:ja mam na myśli gumowanie dla zabawy a nie dla popisu
tobie sie chyba nie zdarza myslec wogólebialy-murzyn pisze:a myśleć trzeba zawsze czy na gumie czy nie
to mnie ubawiłes, chyba to jasne ze wszystko zalezy od tego jak upadniesz, a grozi nawet smierciabialy-murzyn pisze:nie grozi niczym wielkim
przeginasz pałe, ryj cie swedzi czy co?bialy-murzyn pisze:winklowanie na 180/h to zaręczam, że grozi niewuarygodnie poważnie - vide kolega Ś.P.Piotras
no domyslam sie ze same typowe "drechy" u nas tez takie są pod kolumna na starowce, na pewno sie byscie dogadalibialy-murzyn pisze: a to że tutaj są grona motocyklistów które nawidziało się juz niejednego wypadku i nasłyszało to na pewno myślenie już jest inne, ale moje nie jest takie, ja sie nie obracam w takim towarzystwie
mózg sobie rozkroj bo tam masz na pewno pusto, przydaloby sie czyms wypełnici nie żartuję, rozkroję ten tłumik
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Ja chętnie się pouczę i popatrzę jak to robicie.orzyl pisze:Może ma ktoś ochotę się spotkać i pogumować trochę. Celem nie musi być gumowanie samo w sobie, ale ja napewno będe to robiłMożna popatrzeć, pogadać, itp itd. Często w porach wieczornych z chłopakami gdzieś tam jedziemy, a więc może ktoś chce się dołączyć? Okolice Warszawy po stronie Pruszkowa.
Będę dzwonił, ale dzisiaj to raczej odpada z racji pogody

- bialy-murzyn
- klepacz
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
nie mam parcia na ładowanie fimów na youtube. Robie to głównie dla siebie, i nie mysle o braniu kamery za kazdym wyjsciem z domu. Nie mam czasu na zabawy w takie cóś. Raz na pół roku coś nagram i tyle.bialy-murzyn pisze:grunt to kręcić filmiki, dzięki nim nauczy się więcej i lepiej
to znaczy jak się samemu jeździ
bo jakby się tak umawiać w grupie to pewnie widzac kogoś uczyc się można 2x szybciej, zatem idea jest szczytna : >
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- bialy-murzyn
- klepacz
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
bialy-murzyn, taaaaaaaaa jestes zakala tego forum
hehehe
wyjebac to sie mozna wstawiajac motocykl do garazu, nawet wiecej powiem - moze nie miec odpalonego silnika , jak masz skonczyc w rowie to skonczysz i zadne umiejetnosci cie od tego nie uratuja, regoly nie ma ... pozostaje jedynie to co sobie w glowie poukladasz, pamietaj - niezniszczalny nie jestes, ale podejmujesz ryzyku wg. wlasnej oceny, jak sobie cos zrobisz mozesz tylko siebie obwiniac, motocykl rozbijesz ?! to co?! kupisz sobie drugi, wystarczy miec troche grosza nic wiecej

wyjebac to sie mozna wstawiajac motocykl do garazu, nawet wiecej powiem - moze nie miec odpalonego silnika , jak masz skonczyc w rowie to skonczysz i zadne umiejetnosci cie od tego nie uratuja, regoly nie ma ... pozostaje jedynie to co sobie w glowie poukladasz, pamietaj - niezniszczalny nie jestes, ale podejmujesz ryzyku wg. wlasnej oceny, jak sobie cos zrobisz mozesz tylko siebie obwiniac, motocykl rozbijesz ?! to co?! kupisz sobie drugi, wystarczy miec troche grosza nic wiecej
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- bialy-murzyn
- klepacz
wiem : >
jest jeszcze jedna wazna sprawa: asfalt.
Na jasnym wytartym zamieli i nie podniesie - można się tu naciąć, że najpierw zamieli a później być może oprze się o lepszy asfalt i mocno podniesie
na pewno na czarny chropowatym asfalcie podnosi się nawet na najgorszej oponie
jeszcze koleiny, też trzeba mieć uwagę na nie : >
jest jeszcze jedna wazna sprawa: asfalt.
Na jasnym wytartym zamieli i nie podniesie - można się tu naciąć, że najpierw zamieli a później być może oprze się o lepszy asfalt i mocno podniesie
na pewno na czarny chropowatym asfalcie podnosi się nawet na najgorszej oponie
jeszcze koleiny, też trzeba mieć uwagę na nie : >