Stoppie
- Greg LKR
- teksciarz
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Nieciekawie... współczuje staryUkasz pisze:skonczyc jak ja teraz bez sledzony lezec w szpitalu.

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
slabe awiechy w vfr zeby na przednim porzadnie jezdzic, problem wlasnie ze kat jest maly i waga duza, najpierw sie slizga opona a pozniej czasem cos podnosi, proponuje zalozyc zawiechy od cbr900rr, pasuja bez przerobek jesli montowac razem z polka, ewentualnie cos wyzej czyli 929 tez da sie wmontowac 

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
-
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
Nie jest zle juz mam widoki na wyjscie i za czesciami sie rozgladam
. A co do opony to faktycznie najczesciej mam troche upuszczone no i sama guma jest troszke sportowa bo na jakims michelinie madacamie moze byc ciezko. No i ja poleglem wlasnie przez to ze zaczolem troche wezykowac gdy jechalem no i masa zrobila swoje
nie chcialbym zmieniac vfr-ki ale kurde moze na innym sprzecie bylo by latwiej z niektorymi rzeczami.

- Greg LKR
- teksciarz
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ops... trochę mnie wystraszyłeś z tym wężykowaniem
chyba sobie w ogóle odpuszczę takie zabawy bo mnie w końcu nakryje czy coś a masa VFR to już nie przelewki
zresztą ten sprzęcik całkiem daje rade w normalnej jeździe więc co chcieć więcej... czasem można się pobawić ale do różnych tricków motorek to na pewno nie jest 

-
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
no niestety mi posmakowaly te rozne tricki no i skonczylo sie srednio a taka ladna vfr-ka byla. No ale cuz zdarza sie. A wracajac do tematu przy podnoszeniu ze stanieciem to nic nigdy nieprzyjemnego sie nie dzialo, dopiero gdy udalo mi sie podbic tyl w czasie jazdy spotkalo mnie takie kuku po prostu jadac juz na przednim kole zaczolem jechac wezykiem sam jeszcze doszedlem czemu. Nie chce nikogo straszyc tylko ostrzegam czym ta zabawa grozi moze kogos to uchroni przed tym co ja przezylem przez ostatnie dwa tygodnie, no i moze mi ktos podpowie jak to zrobic poprawnie nastepnym razem gdy wsiade ma sprzet i zapomne sie znow na chwlike.
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
w sumie jak juz podniesiesz tylne kolo to dual nie ma nic do gadania tak mi sie wydaje
do tej pory myslalem ze stopala sie VFRa nie zrobi... jak wroce z wakacji bede sie uczyl
do tej pory myslalem ze stopala sie VFRa nie zrobi... jak wroce z wakacji bede sie uczyl

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
da sie jechac na stopadlu. przynajmniej mi się pare razy udało. ale szczerze przynam że jest to trick na który rzadko mam ochotę. jakoś ostatnio bardziej do mnie przemawia oszczędność klocków i opony przedniej. kupiłem ją w kwietniu jako nową czy tam marcu i już jej nie ma 

Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
-
- teksciarz
- Kontakt:
Da sie. Nawet z pasazerem i kuframi ale powiem szczerze.. nie sprawilo mi to przyjemnosci. A zwlaszcza wizja jednak nie wyrobienia i wladowania sie w tylek X3ki ktorej ktos wyjechal z podporzadkowanej..orzyl pisze:da sie jechac na stopadlu. przynajmniej mi się pare razy udało.

Zdro!
Tomek
katan, po prostu katan..
Celem jest droga
Celem jest droga