Wheelie
-
- klepacz
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
Czesc.
Szkoda ze nikt z was nie wpadl na dzisiejsze spotkanie na pasie, chociaz przedstawiciele stolicy jacys byli, bylo mega wyjebiscie. Uczylem sie nowych trikow i cos nawet wychodzilo, raz malo co nie wyjebalem stojac na tylnich podnozkach puscilem kiere cos ala "jezus" jednak stojac na podnozkach, jak na razie na zbironik nie mam odwagi sie wdrapac. Zalaczam kilka fotek
Szkoda ze nikt z was nie wpadl na dzisiejsze spotkanie na pasie, chociaz przedstawiciele stolicy jacys byli, bylo mega wyjebiscie. Uczylem sie nowych trikow i cos nawet wychodzilo, raz malo co nie wyjebalem stojac na tylnich podnozkach puscilem kiere cos ala "jezus" jednak stojac na podnozkach, jak na razie na zbironik nie mam odwagi sie wdrapac. Zalaczam kilka fotek

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
-
- klepacz
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
hehehe wiesz co?? ja juz ci tyle razy mowilem a ty dalej nie przyjezdzasz
, dzis bylo grubo, mozecie zlukac jaka lale na VFR wyrwalem hehehee >> http://fabiq.wrzuta.pl/film/mxv3qSyqvq/ ... ska_dziwka , ostatecznie kolega sie na nia napalil i przytarl konkretnie az jej puscilo cisnienie 

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
Dzieki Uxy
, szkoda ze sezon juz sie konczy i nie bedzie mozna latac
Stale probuje czegos nowego ale bez klatki strach cokolwiek przykozaczyc, szkoda sprzeta rozj.b., juz nie moge sie doczekac kiedy go przerobie na rasowego psa do stuntu. No i kurde zrobic tego "jezusa" musze sie przemoc i jakos wlezc na zbiornik, tylko on taki malutki w morde
, na razie proby o malo nie skonczyly sie spadnieciem z motocykla i znow mam leki 

- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
hihihi wlasnie mam zamiar zrobic maly foto montaz :]
[ Dodano: 2006-10-23, 20:22 ]
>>>>>
Sluchajcie wlasnie dostalem SMS tej tresci :
"Witaj. Jestem pod wrazeniem tego, ze zmusiles VFRke do zrobienia "jaskolki" z toba na grzbiecie
. Moim zdaniem to prawdziwy wyczyn. RESPECT. Adam Extreme.olsztyn.pl" , kurde ale mnie podbudowal ten sms :] , znam Adama od roku i kilka razy mialem okazje z nim polatac, on smiga wyjebiscie, czasem widac go w TV. Kurde mozecie byc ze mnie dumni! :]
Pozdrawiam
[ Dodano: 2006-10-23, 20:22 ]
>>>>>
Sluchajcie wlasnie dostalem SMS tej tresci :
"Witaj. Jestem pod wrazeniem tego, ze zmusiles VFRke do zrobienia "jaskolki" z toba na grzbiecie

Pozdrawiam
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
Sister , mam nadzieje ze masz na mysli pozytywne tego znaczenie, bo inaczej tak jak ci mowilem powyrywam ci te kolczyki i to bez znieczulenia
cholera jutro odbieram cbre z serwisu boje sie ze jak ja dopadne to znow zajezdze
musze ja opchnac i to szybko
zanim ja znow popsuje 

cholera jutro odbieram cbre z serwisu boje sie ze jak ja dopadne to znow zajezdze